 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعتراف دزد به جنایت
|
| | | |
 | مرد جوانی که به جرم آدمکشی بازداشت شده است امروز در دادسرای جنایی تهران ، لب به اعتراف گشود. |  مرد جوانی که به جرم آدمکشی بازداشت شده است امروز در دادسرای جنایی تهران ، لب به اعتراف گشود.
ظهر بیستم آذر 1387 افسر نگهبان کلانتری 158 کیانشهر ، کشته شدن مرد 57 ساله ای به نام «امیر» در خانه اش را با دادسرای جنایی تهران در میان گذاشت.
سپس محمد شهریاری (بازپرس کشیک) و افسران دایره 10 اداره آگاهی مرکز به ساختمان مورد نظر رفتند و با دیدن جنازه مرد نگون بخت که رسیدگی به ماجرا را در دستور کار خود قرار دادند.
در آن میان ، متهم 27 ساله به نام «ستار» با تلاش پلیس ، ردیابی و دستگیر شد.وی امروز در شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران گفت : برای دزدی به خانه «امیر» رفته بودم که خانواده اش مرا دیدند و به جانم افتادند.من هم صاحبخانه را هول دادم تا فرار کنم که سرش به دیوار خورد و مرد.باور کنید نمی خواستم بمیرد.
متهم با تمدید قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس «محمد شهریاری» به بازداشتگاه برگشت و یررسی ادعایش آغاز شد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|