شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر جمشيد مشايخي: متاسفم؛ قرار بود «شب‌يلدا» دور هم جمع شويم

 
 

ایسنا , دوشنبه 25 آذر 1387

جمشيد مشايخي: متاسفم؛ قرار بود «شب‌يلدا» دور هم جمع شويم

 
 

جمشيد مشايخي گفت: قرار بود به مناسبت «شب يلدا» در برنامه‌اي به همراه هنرمندان قديمي دور هم جمع شويم. شنيدن خبر درگذشت او بسيار من را متاثر كرد.

جمشيد مشايخي گفت: رضا ارحام‌صدر از بزرگ‌ترين كمدين‌هاي سينما و تئاتر ايران بود كه درس‌هاي زيادي از او گرفتم.
اين بازيگر پيشكسوت سينما درپي درگذشت رضا ارحام‌صدر با اظهار تاسف فراوان گفت: قرار بود به مناسبت «شب يلدا» در برنامه‌اي به همراه هنرمندان قديمي دور هم جمع شويم. شنيدن خبر درگذشت او بسيار من را متاثر كرد.
مشايخي ادامه داد: من خودم را شاگرد ارحام‌صدر مي‌دانم و همه مي‌دانند كه عاشقانه دوستش مي‌داشتم و برايش احترام خاصي قائل بودم.
وي به اولين ديدارش با ارحام‌صدر در سال 37 اشاره كرد و گفت:‌ در آن سال گروهي از اصفهان براي اجراي نمايشنامه‌ي «وادنگ» به تهران آمدند كه دكتر فروغ رييس اداره هنرهاي نمايشي كه خود اصفهاني بود، از من خواست تا با آن‌ها همكاري داشته باشم و به مدت 13 شب در تالار «فرهنگ» به اجراي برنامه پرداختيم و عوايد آن نيز صرف امور خيريه شد.
وي ادامه داد: ارحام‌صدر يازده سال از من بزرگ‌تر بود و آن زمان در سن 35 سالگي بسيار مورد توجه قرار گرفت و با وجود اينكه علاقمندان زيادي داشت، اما بسيار سالم زندگي كرد و من سعي كردم جدا از هنرش از زندگي شخصي او نيز درس بگيرم.
مشايخي افزود: مردم اصفهان عاشقانه او را دوست داشتند و تا همين اواخر هم با وجود كهولت سني كه داشت اما همچنان در كارهاي خير شركت مي‌كرد.

 
 

مشايخي: جشنواره اعتياد و رسانه شروع رسيدن به جامعه آرماني است
مشايخي:كسي نتوانست اداي علي حاتمي را در بياورد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار