چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث محاکمه قاتل شوهر صيغه يي مادر

 
 

اعتماد , سه شنبه 16 تير 1388

محاکمه قاتل شوهر صيغه يي مادر

 
 

پسري که به جرم کشتن شوهر صيغه يي مادرش در شمال تهران بازداشت شده است، در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران محاکمه شد.

پسري که به جرم کشتن شوهر صيغه يي مادرش در شمال تهران بازداشت شده است، در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران محاکمه شد.
جسد مقتول 55ساله به نام حسين سوم فروردين سال گذشته در منزلش در حوالي تجريش پيدا شد و شواهد نشان داد 25 روز از مرگ حسين گذشته و او با پيچيده شدن جسمي رشته مانند به دور گلويش خفه شده است.
بعد از تجسس هاي اوليه جنازه به پزشکي قانوني سپرده و تحقيق ميداني کارآگاهان براي رديابي عامل يا عاملان جنايت آغاز شد و سه سرنخ به دست آمد؛ نخست آنکه حسين زن دومي داشت، ديگر اينکه خودرو هيونداي مقتول دزديده شده و سوم آنکه «آيدين» 26ساله که پسر زن صيغه يي قرباني بود همزمان با جنايت ناپديد شده است.
با افشاي اين موضوع رازگشايي معما وارد مرحله تازه يي شد و 11 ارديبهشت همان سال «آيدين» که به جرم خيانت در امانت دستگير شده بود، از زندان ورامين به تهران فرستاده و مادرش نيز دستگير شد.
«آيدين» که دستش را رو شده مي ديد به بازپرس شعبه دوم دادسراي جنايي تهران گفت؛ شوهر صيغه يي مادرم مرد بدي بود و با زنان زيادي رابطه داشت. از همه بدتر اينکه در خانه اش سگ نگه مي داشت.
وي ادامه داد؛ آن شب دست و پاي «حسين» را بستم و به داخل حمام کشاندم. التماس مي کرد جانش را نگيرم اما برايم مهم نبود. اول او را خفه کردم و با برداشتن 100 هزار تومان پول نقد، مدارک، موبايل و رسيور ماهواره فرار کردم. ساعتي بعد دوباره برگشتم و جنازه را لاي پتو پيچيدم تا بوي تعفن ديرتر پخش شود.
متهم اضافه کرد؛ پس از اين ماجرا با خودرو مقتول به ورامين رفتم و با يکي از دوستانم گوسفند دزديدم اما چوپان ما را تعقيب کرد و مجبور شديم «هيوندا» را رها و فرار کنيم.
همان روز ماشين يکي ديگر از دوستانم را امانت گرفتم و به شمال رفتم اما در آنجا با موتورسوار جواني تصادف کردم.با 70 هزار تومان رضايت موتورسوار را گرفتم تا کارمان به کلانتري نکشد.
با اين وجود فرداي آن روز دوستم که از تاخير در برگرداندن ماشين پدرش عصباني شده بود با مراجعه به کلانتري آمل به جرم خيانت در امانت از من شکايت کرد و هنگام سوختگيري دستگير شدم.
در ادامه تحقيقات فاش شد قاتل ناپدري از سال 79 تا 86 به جرم کشتن مردي با سلاح گرم زنداني بود و 46 ميليون تومان ديه پرداخت کرده بود تا اعدام نشود.
سرانجام پرونده با صدور کيفرخواست به شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شد و «آيدين» روز شنبه پاي ميز محاکمه رفت.
در اين جلسه ابتدا نماينده دادستان تهران براي آيدين درخواست مجازات کرد. سپس برادر مقتول در جايگاه ويژه قرار گرفت و گفت؛ اموال دزديده شده برادرم را نمي خواهم. فقط قاتل او بايد زودتر اعدام شود.
وقتي نوبت دفاع به «آيدين» رسيد او جرمش را گردن گرفت و گفت؛ هر کس ديگري هم جاي من بود اين کار را مي کرد. از مرگ شوهر صيغه يي مادرم پشيمان نيستم.بنا بر اين گزارش با پايان حرف هاي متهم، هيات قضايي وارد شور شد تا به انشاي راي بپردازد.

 
 

معلوليت انگشت، توجيهي براي فرار از اتهام قتل جوان پيانيست
قتل زن سالخورده براي تامين هزينه مواد مخدر
اعتراف مادر به قتل کودک چهارساله

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار