 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , جمعه 19 تير 1388 |
|
شرکت 14 هزار نفر در معارفه کریم بنزما
|
| | | |
 | احتمال داده می شود پیراهن شماره ده رئال به کریم بنزما داده شود.
| 
چهارده هزار نفر از طرفداران تیم رئال مادرید در مراسم معارفه کریم بنزما بازیکن فرانسوی و جدید تیم این باشگاه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مادرید حاضر شدند.
احتمال داده می شود پیراهن شماره ده رئال به کریم بنزما داده شود.
بنزما در مراسم معارفه خود گفت: من از اینکه در همان باشگاهی بازی خواهم کرد که آرزوهای من یعنی زیدان و رونالدو در آن بازی کرده اند بسیار خوشحالم .
در مراسم معارفه کاکا و کریستیانو رونالدو تماشاگران به مراتب بیشتری در برنابئو حاضر شده بودند.
این درحالی است که در انگلیس نیز مراسم معارفه گلِن جانسون در باشگاه لیورپول نایب قهرمان فصل گذشته لیگ برتر جزیره برگزار شد.
جانسون با قراردادی به ارزش بیست میلیون یورو از پورتس موث به لیورپول منتقل شده است.
رافائل بنیتز سرمربی تیم لیورپول درباره این انتقال می گوید: درست است که انتقال جانسون هزینه زیادی برای لیورپول داشت اما از اینکه توانستیم بازیکن بسیار خوبی را جذب کنیم بسیار خوشحالیم زیرا یک بازیکن ملی پوش و انگلیسی مورد بسیار مثبتی می تواند باشد.
لیِدسون بازیکن برزیلی تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال نیز با امضای قراردادی به ارزش یک میلیون و نهصد هزار یورو به حضورش در اسپورتینگ تا سال دو هزار و دوازده ادامه خواهد داد.
وی که سی و یک ساله است در فصل گذشته لیگ برتر پرتغال موفق شد هفده گل به ثمر برساند تا اسپورتینگ لیسبون در مقام دوم لیگ برتر پرتغال قرار گیرد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|