 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
فارس , دوشنبه 22 تير 1388 |
|
محسن نامجو خواننده آيههاي قرآن به شكل نامتعارف، محكوم شد
|
| | |
 | قاضي شعبه 1083 دادگاه عمومي استان تهران از محكوم شدن محسن نامجو كه آيههايي از قرآن را به شكلي غيرمتعارف قرائت كرده بود، خبر داد. |  قاضي شعبه 1083 دادگاه عمومي استان تهران از محكوم شدن محسن نامجو كه آيههايي از قرآن را به شكلي غيرمتعارف قرائت كرده بود، خبر داد.
حسينيان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه به غير از عباس سليمي قاري قرآن ، محسن نامجو شاكيان ديگري نيز داشت، افزود: محسن نامجو پس از بررسي شكايتها محكوم شد.
وي درباره نوع مجازات محسن نامجو گفت: نوع و ميزان مجازات نامجو فقط به خود وي ابلاغ ميشود.
چندي قبل قطعهاي موسيقي از محسن نامجو در سايتهاي اينترنتي منتشر شد كه در آن آيههايي از قرآن به شكلي غيرمتعارف قرائت شده بود و بر همين اساس عباس سليمي از وي به دليل آنچه آن را «قرائت توهينآميز آياتي از قرآن و انتشار آن» دانسته، به دادستان عمومي انقلاب شكايت كرد.
اين قطعه موسيقي حدود يكسال پيش از طريق برخي سايتهاي اينترنتي منتشر شد و بر خلاف ديگر قطعات موسيقي اين خواننده كه مورد توجه بسياري از مخاطبان جوان قرار گرفته بود، مورد توجه قرار نگرفت و عموماً با واكنش منفي مخاطبان آثار وي مواجه شد. | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|