پنجشنبه 29 آذر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی هموطن آنلاين پوشش 100 درصدي درمان معتادان در سال آينده

 
 

فارس , جمعه 25 دي 1388

پوشش 100 درصدي درمان معتادان در سال آينده

 
 

جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر يكي از برنامه‌هاي ستاد در سال آينده را پوشش 100 درصدي درمان معتادان عنوان كرد.

جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر يكي از برنامه‌هاي ستاد در سال آينده را پوشش 100 درصدي درمان معتادان عنوان كرد.
طه طاهري در حاشيه همايش روساي پليس مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران گفت: با ايجاد ساختار جديد در ناجا كه همان تشكيل پليس‌هاي تخصصي است، رفتار پليس در مبارزه حرفه‌اي‌تر شده و اقدامات در مقابل پديده اعتياد منظم‌تر شده است.
وي اظهار داشت: در اين همايش به رفتار جديد پليس در موضوع مواد مخدر، ارزيابي عملكرد پليس در جهت حرفه‌اي شدن و توفيقات و اقدامات اطلاعاتي پليس در جهت افزايش كشفيات، پرداخته مي‌شود.
طاهري افزود: راهبرد ناجا براي تشكيل پليس تخصصي، كمك كرده تا هم با شبكه‌هاي مافياي مواد مخدر، مؤثرتر و هم با عناصر اصلي در انتقال و ترانزيت مواد مخدر به داخل كشور، برخورد جدي‌تر شود.
جانشين دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام كرد: پليس با تمام توان، از جمله با اهداي شهدا در مبارزه با مواد مخدر وظايف خود را انجام مي دهد و حالا نوبت ساير دستگاه‌ها است كه بايد نقش عملياتي پليس جهت توفيق در اين مبارزه را كامل كنند.
طاهري افزود: با فشاري كه پليس به معتادان مي آورد، كمك مؤثري به درمان است تا معتادان به سمت مراكز درماني بروند چرا كه در سال آينده، يكي از برنامه‌هاي ستاد، پوشش 100 درصدي درمان معتادان است.

* يك سوم توليد مواد مخدر افغانستان از ايران عبور مي‌كند
وي اظهار داشت: ميزان كشفيات در 9 ماهه امسال نسبت به سال گذشته بيش از 15درصد افزايش يافته است يك سوم توليد مواد مخدر افغانستان بايد از كشور جمهوري اسلامي ايران عبور كند زيرا راه ديگري ندارند.
طاهري افزود: مبارزه با ورود مواد مخدر به كشور، انسداد مرز، طرح تكميل تجهيزات مرزي، شكل گيري پليس مرزباني براي كنترل مرز، تغيير رويكرد رفتار عملياتي و وارد آوردن فشار به سران و شبكه‌هاي اصلي مواد مخدر از اقدامات پليس است.
جانشين دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بر اساس اطلاعات دقيق، حضور آمريكا، انگليس و كانادا در افغانستان منجر به افزايش توليد مواد مخدر شده و هدايت اصلي شبكه‌هاي مواد مخدر توسط اين كشورها انجام مي شود.
وي در ادامه اظهار داشت: ورود چندين هزار تن مواد پيش ساز براي تبديل مواد مخدر به افغانستان با توجه به اينكه تماماً از مسير مرز وارد اين كشور مي‌شود و از طرف ديگر در پاسگاه، كلانتري‌ها و گمركات، افسران اين سه كشور حضور دارند، دليل بر اين مدعا است.
طاهري گفت: در حوزه مواد مخدر بايد به تمام ابعاد مبارزه توجه داشت، نمي‌شود مبارزه كرد و شهيد داد و از طرف ديگر اجراي مجازات‌ها بازدارنده نباشد هر چند قوه قضائيه تمام توان خود را در اين مبارزه گذاشته است اما نقص در قانون منجر شده تا مجازات‌ها موثر نباشد.

* سران اصلي قاچاق مجازات نمي‌شوند
وي اظهار داشت: بر اساس قانون، سران اصلي قاچاق بايد در شرايط سخت نگهداري شوند اما اين قانون در كشور ما اجرا نمي‌شود و متهم از تمام حقوق شهروندي در زندان برخوردار است ضمن اينكه به آموزش زندانيان ديگر مي‌پردازد.
اين مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بايد مجازات‌هاي موثر، مقابله هدفمند و به توزيع خرد توجه ويژه داشت و فشار را به سمت درمان معتادان آورد، مسئله انسداد مرز را نيز بايد مورد توجه قرار دهيم.
طاهري افزود: متأسفانه اعطاي بودجه جهت انسداد مرزها در سال 88 به موقع داده نشده و 8 ماه تأخير منجر به توقف پروژه انسداد شد. نبايد پروژه انسداد مرز را متوقف كنيم، با انسداد مرز 100درصد موفق نمي‌شويم اما كار را براي قاچاقيچان سخت كرده و در نقاط لازم متمركز شده و توان خود را در مبارزه مي‌گذاريم.
جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام كرد: سالانه 5/8 ميليارد دلار هزينه براي مبارزه با مواد مخدر در كشور صرف مي‌شود كه شامل هزينه‌هاي مصرف، هزينه‌هاي مقابله با آسيب‌هاي مختلف كه به خانواده‌ها وارد مي‌شود،‌ است اما حداكثر كمكي كه سازمان ملل براي سال 88 به امضا رساند به 3 ميليون دلار نيز نمي‌رسد كه اين مبلغ هم براي تجهيزات و اداره دفتر سازمان ملل در تهران صرف مي‌شود.

 
 

شمارش‌معكوس براي نجات‌هواي تهران
0.5درصد معتادان ، دانش‌آموز هستند

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار