پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر ضرغامي:اعتراف رسانه‌هاي استکباربه عظمت ملت ايران

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 26 بهمن 1388

ضرغامي:اعتراف رسانه‌هاي استکباربه عظمت ملت ايران

 
 

رئيس سازمان صدا وسيما گفت: پس از راهپيمايي باشکوه 22 بهمن، رسانه هاي استکباري به عظمت و حقانيت ملت ايران اعتراف کردند.

رئيس سازمان صدا وسيما گفت: پس از راهپيمايي باشکوه 22 بهمن، رسانه هاي استکباري به عظمت و حقانيت ملت ايران اعتراف کردند.
مهندس عزت الله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيما در جمع خانواده معظم شهدا و مردم شهرستان نور گفت‌: شهداي انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي هويت ملي ايرانيان و نشانه هاي هدايت جامعه براي تمامي دوره ها هستند.
وي که در مراسم بزرگداشت سرداران و 600 شهيد دفاع مقدس در شهرستان نور شرکت کرده بود با اشاره به اهميت و تاثيرگذاري فرهنگ عاشورا گفت: رسانه هاي استکباري به دليل عجز و ناتواني از درک صحيح اين فرهنگ يک بار ديگر در برابر بصيرت و هوشمندي ايرانيان شکست سختي را متحمل شدند و به عظمت و حقانيت ملت ايران اعتراف کردند.
ضرغامي افزود: اين شبکه ها به دليل مشاوره هاي غلط برخي از عناصر ضدانقلاب،‌ منافقين و باقي مانده هاي رژيم شاهنشاهي، مراسم راهپيمايي از ميدان آزادي را تا اواسط سخنراني رئيس جمهور به طور مستقيم پخش کردند تا شايد تحرکي از حضور ضدانقلاب را ثبت کنند در نتيجه با اراده الهي ظرفيت هاي عظيم رسانه اي آنان ناخودآگاه در خدمت جمهوري اسلامي قرار گرفت و آنان را رسوا کرد.
رئيس رسانه ملي با اشاره به اختلاف شديد بين مخالفان نظام جمهوري اسلامي در خارج از کشور گفت: پس از راهپيمايي باشکوه 22 بهمن،‌ نااميدي کم سابقه اي در اردوگاه ضد انقلاب حاکم شده است.
وي با اشاره به روند توسعه علمي و اقتصادي در کشور گفت: نسل هاي آينده مديون فداکاري و از خودگذشتگي مردم امروز جامعه ما به ويژه خانواده معظم شهدا خواهند بود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار