چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی تمدید ممنوعیت واردات و فروش آدامس در سنگاپور

 
 

همشهری انلاین , شنبه 15 اسفند 1388

تمدید ممنوعیت واردات و فروش آدامس در سنگاپور

 
 

دولت سنگاپور در سال دو هزار و چهار و پس از انعقاد توافقنامه تجارت آزاد با امریکا ، فروش برخی اقلام آدامس‌ها را با خاصیت‌های درمانی در کشور آزاد اعلام کرده است.

دولت سنگاپور از تمدید ممنوعیت هجده ساله واردات و فروش آدامس در این کشور خبر داد.
مالکی عثمان مشاور پارلمانی وزارت توسعه ملی سنگاپور در سخنانی خطاب به نمایندگان پارلمان این کشور تاکید کرد دولت همچنان بر تصمیم خود مبنی بر ممنوعیت واردات و فروش آدامس در کشور تاکید می کند.
وی افزود از زمان اجرای این ممنوعیت در سنگاپور ، آدامس هرگز معضل اجتماعی بزرگی در کشور نبوده است و بیم آن می رود هرگونه اقدام درجهت کاهش دامنه این ممنوعیت ، تلاش‌های چندین و چند ساله مقامات را دررفع مشکلات ناشی از مصرف آدامس بی اثر بگذارد.
سنگاپور که به کشور پاکیزه و تمیزی شهرهای خود شهرت دارد، در سال هزار و نهصد و نود و دو در چارچوب تلاش برای رفع معضل چسباندن آدامس به صندلی‌ها ، میزها ، آسانسور و دیگر لوازم و ابزار موجود در اماکن عمومی ، واردات و فروش آدامس را به کشور ممنوع کرد.
یکی از دلایلی اصلی ممنوعیت آدامس در آن زمان، بروز اختلال در خدمات سامانه قطارهای مترو به علت چسباندن آدامس‌های جویده شده بر روی درهای قطار و تاخیر در برنامه تردد قطارهای شهری اعلام شده بود.
البته ، دولت سنگاپور در سال دو هزار و چهار و پس از انعقاد توافقنامه تجارت آزاد با امریکا ، فروش برخی اقلام آدامس‌ها را با خاصیت‌های درمانی در کشور آزاد اعلام کرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار