شنبه 29 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی ماده 18 قانون بیمه شخص ثالت اجرا نمی شود

 
 

مهر , جمعه 31 ارديبهشت 1389

ماده 18 قانون بیمه شخص ثالت اجرا نمی شود

 
 

معاون ستاد دیه کشور گفت: به غیر از یک شرکت تمامی شرکتهای بیمه کشور ماده 18 قانون بیمه شخص ثالث مبنی بر پرداخت خسارت به صاحبان خودرو آسیب دیده در تصادفات بر اساس 5/2 درصد مبلغ دیه را اجرا نمی کنند.

محمد علی ساری با اشاره به ماده 18 قانون بیمه اجباری شخص ثالث گفت: در این ماده از قانون آمده است در صورتی که وسایل نقلیه مسبب و زیاندیده در زمان حادثه دارای بیمه نامه معتر باشند و بین طرفین اختلاف وجود نداشته باشد حداکثر تا سقف تعهدات مالی بر اساس ماده چهار قانون بیمه اجباری شخص ثالث باید خسارت به شخص آسیب دیده پرداخت شود.
وی گفت: در ماده چهار این قانون آمده است در بخش خسارت مالی معادل حداقل 5/2 درصد دیه کامل یک مرد مسلمان در ماه حرام پرداخت شود که بر اساس دیه 60 میلیون تومانی(1389) در ماه حرام مبلغ پرداختی بیمه در بروز تصادفات به راننده خودرو آسیب دیده بدون کروکی پلیس یک میلیون و 500 هزار تومان است در حالی که هم اکنون پس از گذشت بیش از یکسال از تصویب این قانون تنها 500 هزار تومان پرداخت می شود.
ساری افزود: هم اکنون به غیر از یک شرکت الباقی شرکتها به قانون بیمه شخص ثالث عمل نکرده و همان 500 هزار تومان را پرداخت می کنند.
معاون ستاد دیه کشور گفت: به طور یقین اجرای این قانون بر عهده بیمه مرکزی می باشد که این نهاد تا کنون بر نظارت اجرای قانون به نظر می رسد که کوتاهی کرده است.
مهمترین تغییرات در قانون بیمه شخص ثالث را می توان به افزایش دامنه اشخاصی که ثالث تلقی می‌شوند، تعیین مبنای تعهدات بدنی بیمه شخص ثالث بر اساس معادل ریالی دیه یک مرد مسلمان در ماههای حرام، فراهم شدن امکان پرداخت موارد تعدد دیه، امکان پرداخت خسارت مشابه به زیان‌دیدگان زن و مرد ومسلمان و غیرمسلمان، امکان دریافت خسارتهای حوادث غیرمترقبه، پرداخت خسارات مالی بدون گزارش پلیس در موارد توافق دو طرف تصادف تا سقف تعهدات مالی بیمه‌نامه، حذف اعمال مرور زمان در قانون بیمه شخص ثالث، موظف شدن محاکم قضایی به قبول بیمه‌نامه شخص ثالث به عنوان وثیقه در زمانی که راننده تخلفی نداشته باشد، فراهم شدن امکان تبادل اطلاعات مربوط به وسایل نقلیه بیمه مرکزی ایران و شرکتهای بیمه و نیروی انتظامی و موظف شدن بیمه مرکزی ایران بر نظارت بر حسن اجرای این قانون با در نظر گرفتن جریمه نقدی و مجازاتهای تعلیق و لغو پروانه شرکتهای بیمه متخلف اشاره کرد.

 
 

طرح برخورد با مزاحمان نواميس از فردا اجرا مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار