 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
افتتاح ايستگاههاي وليعصر و نبرد و ساختمان پليس مترو
|
| | | |
 | ايستگاه هاي مترو چهار راه وليعصر و نبرد و همچنين ساختمان پليس مترو امروز با حضور شهردار تهران به بهره برداري رسيد.
|  ايستگاه چهار راه وليعصر در تقاطع خيابان وليعصر و انقلاب اسلامي و ايستگاه نبرد در تقاطع خيابانهاي پيروزي و نبرد که هر دو از مسيرهاي پرترافيک شهر تهران هستند، ايجاد شده است.
ايستگاه چهار راه وليعصر 20 هزار مترمربع مساحت دارد و دو طبقه سکو براي خط 3 و خط 4 ، سالن تهيه بليت و سالن هاي هواساز در عمق حدود 30 مترمربع از سطع زمين اين ايستگاه، با روش کاملا زيرزميني احداث شده است.
اين ايستگاه در واقع تقاطع خط 3 و 4 مترو است.
از ديگر ويژگي هاي ايستگاه چهار راه وليعصر مي توان به يک نقطه ورودي آن اشاره کرد که موجب شده است به ساختمان هاي کنار ايستگاه، از جمله ساختمان تئاتر شهر آسيبي وارد نشود.
حجم عمليات حفاري در اين ايستگاه، 130 هزار مترمکعب است، بتن ريزي آن 35 هزار متر مکعب و ميزان آرماتور مصرفي 45 هزار تن است.
ايستگاه نبرد نيز با زيربناي ده هزار متر مربع در عمق 16 متري احداث شده و داراي سکوي مسافرگيري به طول 160 متر و عرض 14 متر است که در 4 طبقه شامل سکو ، سالن تهيه بليت، هواسازها و اماکن تجاري ايجاد شده است.
ايستگاه نبرد به روش مجتمع ايستگاهي طراحي به اين شکل که بخش سکو به روش ترانشه بسته و سالن تهيه بليت در مجاور آن با روش ترانشه باز ايجاد شده است که اين دو بخش با يک گالري به يک ديگر متصل مي شود.
حجم خاکبرداري در اين ايستگاه 66 هزار متر مکعب، بتن ريزي 23 هزار مترمکعب و آرماتوربندي مصرفي دو هزار و 500 تن است.
امروز همچنين ساختمان پليس مترو به بهره برداري رسيد.
اين ساختمان براي انجام امور سازماندهي و امنيتي پليس مترو و تامين امنيت در ايستگاه هاي مترو ايجاد شده است. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|