 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
کاهش 22 درصدی قیمت خانه و ادامه روند کاهشی
|
| | |
 | رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک از کاهش 22 درصدی قیمت مسکن در سال جاری خبر داد و گفت: هنوز جای چانهزنی و کاهش قیمت مسکن در بازار وجود دارد. |  هموطن آنلاین _مصطفی قلیخسروی با اشاره به بازار مسکن در فصل پاییز امسال گفت: علاوه بر حذف حباب 20 درصدی از بازار مسکن، قیمت مسکن در فصل پاییز دو درصد دیگر کاهش یافته است.
به گفته هنوز جای چانهزنی و کاهش قیمت مسکن در بازار وجود دارد.
رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با بیان اینکه تا پایان سال رونق وارد بازار مسکن میشود، اظهار کرد: تا پایان سال خرید و فروش مسکن رونق میگیرد اما این رونق به منزله افزایش قیمت نیست.
قلیخسروی افزود: قیمت مسکن در حال حرکت به سمت ثبات قیمتی است و این ثبات اقتصادی تاثیر گرفته از ثبات اقتصادی کشور است.
به گزارش ایسنا، اکثر کارشناسان مسکن نیز بر این باورند که از ابتدای امسال رکود وارد بازار مسکن شده و از فصل پاییز نیز کمی رونق به این بازار آمده است اما این رونق نشان از افزایش قیمت نیست بلکه با کاهش قیمت همراه است و این روند کاهشی قیمت همچنان ادامه دارد. | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|