شنبه 15 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات آمادگی برای شروع فصل جدید همکاری های مشترک در صنعت فناوری و اطلاعات ایران و عراق

 
 

سه شنبه 9 بهمن 1397

آمادگی برای شروع فصل جدید همکاری های مشترک در صنعت فناوری و اطلاعات ایران و عراق

 
 

نشست ویژه اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای با وزیر ارتباطات عراق برگزار شد.

رسول سراییان دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در سخنرانی آغازین خود به ظرفیت های چندگانه سازمان اشاره کرد و گفت:«در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ظرفیت های زیادی برای استفاده وجود دارد و ما در کشور در این حوزه شاهد توسعه زیادی بوده ایم. در سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان بزرگترین تشکل مردم نهاد حوزه فناوری اطلاعات ظرفیت و تمایل زیادی برای هم افزایی و همکاری های مشترک با کشورهای منظطقه به خصوص عراق وجود دارد. در سازمان نظام صنفی ۳۱ کمیسیون مشغول به کارند که نقش اصلی برای توسعه فناوری اطلاعات را در کشور ایفا می‌کنند. وی اشاره کرد که یکی از بهترین زمینه‌های همکاری ایجاد کمیسیون‌های مشترک بین ایران و عراق است.»
شهاب جوانمردی نایب رییس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران ضمن خوشامدگویی به هیات عراقی به ارائه توضیحاتی در حوزه فین تک و فناوری های مالی پرداخت و گفت:« معمولا قانون‌گذاری از تکنولوژی عقب ‌تر است و اگر تمهیدات لازم اندیشیده نشود، قانون‌گذار خواه ناخواه جلوی پیشرفت این حوزه را می‌گیرد. کسب‌وکارهای فین‌تک در ایران در زمینه‌های پرداخت، اینشورتک، ولث‌تک، لندتک و بانک‌تک فعالیت می‌کنند. با افزایش پهنای باند توسعه کاربری گوشی‌های هوشمند و تغییر هرم سنی جامعه ضریب نفوذ اینترنت در جامعه زیاد می‌شود. در این فضا یکی از صنعت‌هایی که اهمیت زیادی پیدا می کند، صنعت فین‌تک است.»جوانمردی اشاره کرد که حوزه فین‌تک، یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند به شکلی بسیار سریع، در کشورهای در حال توسعه باعث ایجاد رشد در کارآفرینی، خدمات‌رسانی و زیرساخت‌ها شود و بیان داشت:« در ایران بیش از ۳۴۰ میلیون کارت بانکی صادر شده است. در سه ماهه اول ۲۰۱۵، حجم‌تراکنش‌های مالی پرداخت الکترونیک در ایران نسبت به GDP کشور ۱۰۹ درصد بوده ولی عملا با توسعه زیرساخت‌های پرداختی، در سه ماهه اول ۲۰۱۸ بیشتر از ۱.۳ برابر GDP گردش تراکنش روی سامانه شاپرک ثبت شده است.»
حسام آرمندهی رییس هیات مدیره کافه بازار هم با اشاره به رشد فناوری و توسعه استارتاپ ها در کشور گفت و آمار جالب توجهی نیز در مورد شرکت‌های دیجی‌کالا، کافه‌بازار، دیوار، باما و علی‌بابا ارائه کرد. آرمندهی با اشاره به دستاوردهای حوزه تجارت الکترونیکی در ایران با وجود محدودیت های تکنولوژیکی و بین المللی بیان کرد که این تجربه می تواند در بازار عراق هم گسترش پیدا کند :« کافه بازار از سال ۲۰۱۰ کار خود را آغاز کرد چراکه گوگل استفاده کاربران ایرانی از برخی خدماتش را محدود کرده بود. به گفته او، در کنار دسترسی برای کاربران ایرانی، هزاران شغل برای توسعه‌دهندگان ایرانی نیز ایجاد شد. اکنون این پلتفرم ۳۹ میلیون کاربر دارد که ۸۰ درصد از آنها در یک ماه گذشته فعال بوده‌اند. ۹.۸ میلیون نفر نیز در ۸ سال گذشته از کافه‌بازار خرید داشته‌اند. تعداد کل اپلیکیشن‌های کافه بازار، ۱۶۵ هزار عدد محاسبه شده، همچنین کافه بازار ۲۱ هزار توسعه‌دهنده ایرانی دارد و ۳۰ هزار بازی موبایل ایرانی در آن قرار گرفته است.»

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار