سه شنبه 10 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات گجت‌های هوشمند پر رونق‌تر از همیشه!

 
 

سه شنبه 10 ارديبهشت 1398

گجت‌های هوشمند پر رونق‌تر از همیشه!

 
 

تحلیلگران فعال در مؤسسه تحقیقاتی کانالیس به تازگی برآورد کرده‌اند که تا پایان سال جاری میلادی تعداد گجت‌های هوشمند خانگی مورد استفاده کاربران در جهان از مرز ۲۰۰ میلیون دستگاه نیز عبور خواهد کرد.

این روزها گجت‌های هوشمند مختلفی در زمینه‌های گوناگون توسط شرکت و غول‌های تکنولوژی همچون اپل، شیائومی، هواوی، آمازون، مایکروسافت، سامسونگ و غیره توسعه یافته و در اختیار کاربران، علاقمندان و مشتریان قرار گرفته است و به‌منظور تسهیل کار و فعالیت افراد و کاربران و همچنین هوشمندسازی زیرساخت‌های شهری و خانگی معرفی و در بازارهای جهانی عرضه می‌شوند.
به نظر می‌رسد که بسیاری از غول‌های تکنولوژی و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری با توجه به رکود بازارهای جهانی موبایل و گوشی هوشمند در سال‌های اخیر، در تلاشند تا تمرکز خود را بر روی سایر حوزه‌ها نظیر گجت های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا و هوش مصنوعی بگذارند تا تغییر و تحولات جدیدی را در این حوزه به وجود بیاورند.
بر اساس گزارش وب سایت telecompetitor ، سال گذشته بود که محققان و پژوهشگران فعال در مؤسسه تحقیقاتی IDC پیش‌بینی کرده بودند که بالغ بر ۱۹۰ میلیون دستگاه گجت پوشیدنی هوشمند در سال ۲۰۲۲ میلادی به فروش خواهد رسید، این در حالیست که بازار گجت های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا روند رو به رشد بسیار سریع‌تری را در پیش گرفته است به گونه‌ای که میزان فروش گجت های هوشمند و استقبال کاربران از آنها از پیش بینی‌های صورت گرفته توسط تحلیلگران نیز پیشی گرفته است و بسیار زودتر از آنچه تصور می‌شد، فروش این دستگاه‌های الکترونیکی هوشمند از مرز ۲۰۰ میلیون دستگاه گذر کرد و فراتر رفت.
حالا تازه‌ترین آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی مؤسسه کانالیس نشان می‌دهد که میزان فروش گجت های هوشمند و استفاده کاربران از آنها ۱۱۴ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۸ میلادی بوده است که پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری میلادی با ۸۲.۴ درصد رشد و افزایش، به رقم ۲۰۷.۹ میلیون دستگاه برسد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار