دوشنبه 16 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری خودروهای تویوتا به "کارپِلی" و "الِکسا" تجهیز می‌شوند

 
 

پنجشنبه 12 ارديبهشت 1398

خودروهای تویوتا به "کارپِلی" و "الِکسا" تجهیز می‌شوند

 
 

شرکت تویوتا دو مدل از خودروهای ۲۰۱۸ خود را مجهز به "الِکسا" و "کارپِلی" می‌کند.

پیش از این شرکت "تویوتا" اعلام کرده بود که دستیار صوتی الِکسا را به دو مدل از خودروهای خود وارد خواهد کرد که حال این امکان به حقیقت پیوسته است و به زودی این خودروها به این تکنولوژی مجهز خواهد شد.
اگر کسی قصد استفاده از امکانات پیشرفته تلفن همراه در خودروی خود را داشته باشد، نیازی نیست که حتماً مدل جدید خودروهای تویوتا را خریداری کند زیرا این شرکت اعلام کرده که خودروهای مدل ۲۰۱۸ "تویوتا سیه‌نا"( Sienna) و "تویوتا کمری"( Camry) قابلیت اتصال با دستیار صوتی "الکسا" آمازون و "کارپلی"( CarPlay) شرکت اپل را پیدا می‌کنند.
کارپلی یک استاندارد شرکت اپل است که رادیو یا کنسول خودرو را به یک صفحه نمایش ارتباط می‌دهد و همچنین می‌توان به وسیله آن گوشی موبایل آیفون را نیز کنترل کرد.
الکسای آمازون هم دارای بیش از ۱۰ هزار قابلیت و امکانات جدید است که می‌تواند برای کاربرانش یک تجربه بی‌نظیر از رانندگی را به ارمغان آورد. کاربران قادر خواهند بود با ارسال دستورهای صوتی درون خودرو، صدای آهنگ را کم یا زیاد کنند، آهنگ مورد نظر خود را پخش کنند، برف پاک کن خودرو را روشن یا خاموش کنند و کلی از امکانات دیگر را تنها به صورت کاملاً صوتی اجرا و فعال‌سازی کنند.
بنابراین به زودی این خودروها قادر به پشتیبانی از "کارپلی" و "الکسا" خواهند شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار