جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری راه‌اندازی خط تولید نانوذرات طلا توسط کنسرسیوم اروپایی

 
 

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398

راه‌اندازی خط تولید نانوذرات طلا توسط کنسرسیوم اروپایی

 
 

یک کنسرسیوم اروپایی خط تولید پایلوت برای تولید نانوذرات طلا حاوی پوششی از جنس گلیسین را در انگلستان راه‌اندازی کرده است. این نانوذرات می‌توانند برای مقابله با بیماری‌هایی نظیر سرطان استفاده شوند.

کنسرسیوم نانوساخت (Nanofacturing) توسعه فناوری‌نانو را با هدف تسریع تجاری‌سازی این فناوری و وارد کردن آن به بازار انجام می‌دهد. این کنسرسیوم خط تولید پایلوتی برای تولید نانودارو در دورهام انگلستان راه‌اندازی کرده است. زیرساخت این خط تولید با حمایت اتحادیه اروپا و در قالب پروژه نانوساخت تامین شده است. هشت شریک تجاری اروپایی در این پروژه مشارکت دارند.
هدف این کنسرسیوم، توسعه روش‌های جدید و بهبود زنجیره تولید داروهای ضدسرطان، ضدعفونت ویروسی و بیماری‌های خود ایمنی است. این کنسرسیوم علاوه بر خط تولید خود در دورهام، یک خط تولید دیگر برای ارائه لباس‌های استریل و ضدعفونی در کیداتک فارما اسپانیا راه‌اندازی کرده است. این خط تولید می‌تواند با سازمان‌های مختلف اروپایی ارتباط داشته باشد تا با استفاده از همکاری این سازمان‌ها تجاری‌سازی و تولید انبوه داروها را با سرعت بیشتری انجام دهد.
این کنسرسیوم، نانوذرات طلا با پوششی از جنس گلیسین تولید می‌کند، این نانوذرات آزادانه در جریان خون شناور بوده و با افزودن برخی لیگندها به این نانوذرات می‌توان آن‌ها را برای وارد شدن به برخی سلول‌های بیمار یا برهم‌کنش با آنتی‌ژن‌ها مناسب کرد.
این نانوذرات را می‌توان به پپتیدهایی با قابلیت درمانی متصل کرد و آن‌ها را از رگ‌های خونی عبور داد تا به‌صورت مستقیم در سایت‌های بیماری رهاسازی شوند. پیش‌بینی می‌شود که این نانوحامل‌ها تا سال ۲۰۲۱، ۴۰ درصد از بازار ۱۳۶ بیلیون دلاری نانوسامانه‌های رهایش دارو را به عهده داشته باشند. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های وارد کردن این نسل از داروها به بازار، دریافت تاییدیه‌های قانونی است. بخش مهمی از این پروژه به درک بهتر چگونگی عملکرد نانوذرات طلا می‌پردازد تا با استفاده از این دانش بتوان ایمنی را افزایش داد و چالش‌های قانونی داروها را رفع کرد. آریتیو جونکوریا از مسئولان این پروژه می‌گوید: «این فناوری نوظهور دارای پتانسیل بالایی برای رهایش موثر دارو در بدن بیمار است. آزمون‌های پیش‌بالینی نشان می‌دهد که چگونه داروهای ضدسرطان سمی می‌توانند با این روش به تومور وارد شوند.»

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار