پنجشنبه 12 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری آزمایش ویلچرهای خودران در شلوغ‌ترین فرودگاه ژاپن آغاز می‌شود

 
 

يكشنبه 29 ارديبهشت 1398

آزمایش ویلچرهای خودران در شلوغ‌ترین فرودگاه ژاپن آغاز می‌شود

 
 

یکی از فرودگاه‌های ژاپن تصمیم دارد برای کمک به افرادی که به ناتوانی جسمی دچار هستند، از ویلچر خودران استفاده کند.

مسؤولین فرودگاه بین‌المللی "ناریتا" (Narita) در ژاپن تصمیم دارند برای کمک به افرادی که به ناتوانی جسمی مبتلا هستند، از ویلچرهای خودران استفاده کنند. مقامات فرودگاه امیدوارند این ویلچرهای جدید بتوانند راه خود را بدون کمک انسان‌ها در فرودگاه پیدا کنند و امکان عبور و مرور ساده را در این فرودگاه که از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های ژاپن است، فراهم کنند تا بدین ترتیب، بخشی از برنامه‌های فرودگاه را در افزایش امکانات آن شکل دهند.
مسافران معمولاً باید در مراحل گوناگون بررسی بار و مدارک پیش از پرواز، در فرودگاه راه بروند و این کار با داشتن کیف‌ها و چمدان‌های سنگین، دشوار است؛ به خصوص برای افراد مسن و یا افرادی که به ناتوانی جسمی دچار هستند. در نتیجه فرودگاه بین‌المللی ناریتا تصمیم گرفته تا با همکاری شرکت الکترونیکی "پاناسونیک" (Panasonic)، راه حل جدیدی برای حرکت ساده در فرودگاه طراحی کند. ویلچرهای رباتیک الکترونیکی، نخستین حاصل این همکاری هستند و قرار است در یک طرح آزمایشی، با استفاده از یک نرم‌افزار مسیریاب، مقصد خود را بدون برخورد با مردم و اشیا در فرودگاه پیدا کنند.
کارمندان فرودگاه در آغاز این طرح آزمایشی، به عنوان راهنما خدمت خواهند کرد تا ایمنی عملکرد ویلچرها مورد تأیید قرار بگیرد.
"جوئیچی هیراساوا" (Juichi Hirasawa)، معاون رئیس فرودگاه بین‌المللی ناریتا گفت: این فرودگاه، سالانه میلیون‌ها مسافر دارد و ما با این طرح قصد داریم امکان یک سفر راحت را برای آنها فراهم کنیم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار