پنجشنبه 12 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری 3 صنعتی که به هوش مصنوعی وابسته‌اند کدامند؟

 
 

دوشنبه 27 خرداد 1398

3 صنعتی که به هوش مصنوعی وابسته‌اند کدامند؟

 
 

هوش مصنوعی تغییرات عظیمی در زندگی بشر ایجاد کرده است و در آینده نیز شاهد تأثیرات متفاوت آن بر زندگی خواهیم بود.

فناوری هوش مصنوعی سبب انقلابی در صنایع سراسر جهان شده است اکنون قصد داریم ۳ صنعتی را که هوش مصنوعی در آنها نفوذ کرده است را معرفی کنیم. با توجه به گسترش جهانی هوش مصنوعی برخی تخمین می‌زنند که درآمد جهانی هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۵ به ۹۰ میلیارد دلار برسد.

زیبایی و مراقبت از پوست
هوش مصنوعی در صنعت مد و زیبایی نیز راه یافته است. با کمک برخی برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی افراد می‌توانند دریابند چه سبک آرایشی به صورت افراد می‌آید و اگر افراد برخی مشکلات پوستی نیز داشته باشند توسط هوش مصنوعی شناسایی می‌شود.

معادن
بر خلاف تصور افراد در صنعت معدن نیز از ابزارهای مدرن استفاده می‌کنند. کارکنان معادن دیگر بیل و گلنگ خود را کنار گذاشته‌اند و از فناوری هوش مصنوعی در کار خود استفاده می‌کنند. با استفاده از هوش مصنوعی، نه تنها کار در معادن راحت‌تر می‌شود بلکه اپراتورهای معادن می‌توانند خطر کارکنان را کاهش دهند و تغییرات قیمت‌گذاری را پیش‌بینی کرده و بهره وری عملیاتی خود را افزایش دهند.

خدمات مشتری
با آمدن خودروهای خودران و پهپادهای خودران دیگر نیاز نیست افراد نگران خرید و وسایل مورد نیاز خود باشند چرا که هر وقت بخواهند می‌توانند وسایل و مواد غذایی مورد نیاز خود را سفارش دهند تا پهپادها در کمترین زمان ممکن آنها را به دستشان برسانند. مزیت خودروهای خودران نیز این است که افراد می‌توانند به راحتی در خودرو خود نشسته و کارهایی از قبیل چک کردن ایمیل خود را انجام دهند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار