سه شنبه 24 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری رونمایی از خودروهای برقی جان سخت آفرودی

 
 

چهارشنبه 10 مهر 1398

رونمایی از خودروهای برقی جان سخت آفرودی

 
 

شرکت بولینگر از تولید خودروهای برقی بی 1 و بی 2 خود خبر داد که برای استفاده در مسیرهای صعب العبور و دورافتاده طراحی شده و قدرت وشتاب خوبی دارند.

به نقل از نیواطلس، خودروهای برقی آفرودی جدید شرکت بولینگر دارای موتورهایی با قدرت ۶۱۴ اسب بخار و گشتاور ۹۰۶ نیوتون متر هستند.
هر دو خودرو دارای باتری های ۱۲۰ کیلووات ساعتی بوده و می توانند با یک بار شارژ مسافتی ۳۲۲ کیلومتری را طی کنند. خودروی بی 1 به صورت اسپورت طراحی شده و خودروی بی 2 با ظرفیت بیشتری برای حمل تعداد بالایی مسافر در نظر گرفته شده است.
حداکثر سرعت این خودروها با توجه به وزن بالا و استحکامشان ۱۶۰ کیلومتر در ساعت بوده ولی شتاب صفر تا صد آنها در حدی مطلوب است و برابر با ۴.۵ ثانیه می باشد. طراحی خشک و ساده که یادآوری خودروهای دهه های ۷۰ و ۸۰ میلادی است، شاید از جمله نقاط ظعف آنها باشد.
نمونه های اولیه این خودروها در نمایشگاه اتومبیل دیترویت به نمایش گذاشته شده بود. زمان عرضه و قیمت نهایی خودروهای یادشده هنوز اعلام نشده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار