شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری قابلیت تعامل لمسی میان انسان و ربات فراهم می‌شود

 
 

يكشنبه 28 مهر 1398

قابلیت تعامل لمسی میان انسان و ربات فراهم می‌شود

 
 

پژوهشگران انگلیسی، نوعی بازوی رباتیک ابداع کرده‌اند که می‌تواند قابلیت تعامل لمسی میان انسان و ربات را فراهم کند.

شاید به زودی یک بازوی رباتیک سبک، کارآمد و ساده بتواند به کاربران در انجام دادن کارهای روزمره کمک کند. پژوهشگران "دانشگاه بریستول"(University of Bristol) انگلیس، یک بازوی رباتیک را بدون نیاز به کیت‌های به خصوص و گران قیمت یا مهارت خاصی ابداع کرده‌اند که می‌تواند راه حل ساده و مناسبی برای انجام دادن کارهای روزمره باشد.
اگرچه در حال حاضر نیز چندین نوع بازوهای رباتیک ابداع شده‌اند اما بیشتر آنها، سنگین و پرهزینه هستند و افرادی که تخصص کافی ندارند، نمی‌توانند به راحتی از این ابزار استفاده کنند.
این بازوی رباتیک موسوم به "مانتیس"(Mantis) که توسط گروهی از متخصصان حوزه مهندسی و علوم رایانه دانشگاه بریستول ابداع شده، نخستین سیستم در نوع خود است که وزن کم، کارآیی و فناوری لمسی را به نمایش می‌گذارد.
انسان‌ها، پنج حس دارند اما ابزار الکترونیکی می‌توانند با استفاده از دو احساس دیداری و شنیداری با ما ارتباط برقرار کنند. فناوری لمسی با تحریک حس لامسه، تغییراتی را به وجود می‌آورد. با کمک این فناوری، انسان‌ها می‌توانند یک رایانه یا هر نوع ابزار رایانه‌ای را لمس کنند و رایانه نیز می‌تواند آنها را لمس کند.
به گفته پژوهشگران، هزینه ساخت مانتیس بسیار کم است زیرا برای ساخت آن، از عناصر مقرون به صرفه استفاده شده که اغلب در آزمایشگاه‌های پژوهشی وجود دارند.
دکتر "آن رودات"(Anne Roudaut)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: انسان‌ها، حس لامسه دارند اما مانتیس می‌تواند با فراهم کردن قدرت لمس اجسام سه‌بعدی برای کاربران، این توانایی را تقویت کند. کاربران با کمک مانتیس می‌توانند تجربه بهتری از بازی‌های واقعیت مجازی داشته باشند و امکان لمس عناصر بازی را به دست آورند.
پژوهشگران امیدوارند که بتوانند پس از آزمایش فناوری خود، آن را به بازار وارد کنند و به تولید انبوه برسانند. "گرت بارنابی"(Gareth Barnaby)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما قصد داریم برنامه‌هایی ارائه دهیم تا همه افراد بتوانند مانتیس را بسازند. هدف ما این است که استفاده از این ابزار را گسترش دهیم تا فقط به آزمایشگاه‌های پژوهشی محدود نشوند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار