شنبه 21 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری رکوردشکنی موتور فضاپیما پس از آزمایش سرعت

 
 

چهارشنبه 1 آبان 1398

رکوردشکنی موتور فضاپیما پس از آزمایش سرعت

 
 

آزمایش جدید موتور فضاپیمای طراحی شده توسط شرکت ری اکشن انجینز، منجر به ثبت رکورد سرعت بی سابقه‌ای شد.

به نقل از نیواطلس، موتور SABRE که توسط شرکت Reaction Engines تولید شده، در تازه ترین آزمایش انجام شده رکورد سرعت 5 ماخ یا 5961 کیلومتر در ساعت را به ثبت رسانده است.
این آزمایش سرعت در مرکز فضایی کلرادو انجام شده است، این موتور هیبریدی مجهز به فناوری جدیدی برای خنک کردن اجزای داخلی بوده و با عبوردادن سریع تر جریان هوا در مقایسه با دیگر موتورهای جت می تواند با سرعت بی سابقه ای حرکت کند.
این موتور از طریق سوزاندن هیدروژن و اکسیژن مایع توان حرکت را به دست می آورد و انتظار می رود پس از بهینه سازی های لازم بتواند در نهایت با سرعت 25 ماخ یا 29808 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
سرعت مکش هوا به درون توربین های این موتور 25 برابر سریع تر از سرعت مکش هوا در زمان وقوع توفان های مرگبار نوع پنجم است که می تواند میلیون ها دلار خسارت به بار آورد، این موتور عمل مکش هوای اولیه را در عرض یک بیستم ثانیه انجام می دهد و می تواند دمای هوای هزار درجه سانتیگراد تا منفی 150 درجه سانتیگراد را تحمل کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار