جمعه 7 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری باتری لیتیوم سولفور برد هواپیماهای برقی را 2 برابر می کند

 
 

شنبه 25 آبان 1398

باتری لیتیوم سولفور برد هواپیماهای برقی را 2 برابر می کند

 
 

یک شرکت انگلیسی با جایگزین کردن باتری های لیتیوم سولفور با باتری های لیتیومی عادی قصد دارد برد هواپیماهای برقی را دو برابر کند.

به نقل از نیواطلس، شرکت انگلیسی اکسیس انرژی بر این باور است که با استفاده از باتری های لیتیوم سولفور می‌توان تا 5 برابر بیشتر نسبت به باتری های لیتیومی انرژی در سلول های باتری ها ذخیره کرد و لذا از این طریق می توان صنعت الکترونیک را متحول کرد.
استفاده از این ترکیب تازه می تواند از وزن باتری های مورد استفاده در هواپیماهای برقی نیز بکاهد و استفاده از آنها را برای مسافرت های طولانی مدت امکان پذیر کند. افزایش چگالی باتری های برقی یک راه حل مناسب برای این مشکل است. باتری های لیتیومی فعلی تنها می توانند 250 وات ساعت انرژی را به ازای هر کیلوگرم در خود جای دهند.
اما باتری های لیتیوم سولفور به علت چگالی بیشتر و هزینه کمتر ساخت می توانند گزینه ای مناسب تر در این زمینه باشند. البته یک نقطه ضعف مهم این باتری ها که از دهه 60میلادی اختراع شده اند، عمر پایین آنها در عین بازدهی بالاست. زیرا پلی سولفیدهای لیتیوم در الکترولیتهای مورد استفاده در این باتریها کاملا محلول هستند و این بدان معناست که کاتد آنها در نهایت با گذشت زمان ذوب می شود.
شرکت انگلیسی برای حل این مشکل یک الکترولیت ایمن و غیر قابل اشتعال را ابداع کرده که قادر به نگهداری از فلز لیتیوم برای مدت طولانی تری است. سلول های کیسه مانند فوق سبک این باتری قادر به ذخیره سازی 500 وات ساعت انرژی به ازای هر کیلوگرم هستند و برای 250بار شارژ مکرر قابل استفاده هستند. امید می رود این رقم ظرف یک سال آینده به 500 بار قابلیت استفاده مجدد افزایش یابد.
با ارتقای باتری های یادشده می توان کاری کرد که نصب آنها بر روی خودروهای برقی امکان تردد آنها را برای حداکثر 800 هزار کیلومتر ممکن کند و پس از آن این باتری ها باید تعویض شوند. همچنین این باتری ها برد هواپیماهای برقی را دو برابر می کنند. پیش بینی می شود برای تجاری سازی این باتری ها به 5سال زمان نیاز باشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار