چهارشنبه 11 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری کرونا مأموریت «مریخ» را به تأخیر انداخت

 
 

يكشنبه 25 اسفند 1398

کرونا مأموریت «مریخ» را به تأخیر انداخت

 
 

آژانس‌های فضایی اروپا و روسیه پس از محدودیت‌های ایجاد شده توسط ویروس کرونا مأموریت مریخ نورد اگزومارس را تا سال ۲۰۲۲ به تأخیر انداختند.

آژانس‌های فضایی اروپا و روسیه پس از محدودیت‌های ایجاد شده توسط ویروس کرونا مأموریت مریخ نورد اگزومارس را تا سال ۲۰۲۲ به تأخیر انداختند.
مریخ نورد اگزومارس ۲۰۲۰ که به طور رسمی مریخ نورد روزالیند فرانکلین نام گذاری شده مراحل ساخت و نصب تجهیزات را پشت سر گذاشته و کارشناسان امیدوار بودند در بازه زمانی مورد نظر این مریخ نورد به سوی سیاره سرخ پرتاب شود.
این مریخ نورد رباتیک، بخشی از مأموریت بین‌المللی اگزومارس به رهبری آژانس فضایی اروپا است؛ این طرح شامل راه‌اندازی یک وسیله نقلیه روسی؛ حامل ماژول ESA و کاوشگر روسی، برای ارسال مریخ نورد ESA به سطح مریخ‌ است.
این فضاپیما قرار بود در ماه ژوئیه یا آگوست سال ۲۰۲۰ زمین را برای سیاره سرخ ترک کند، اما در حال حاضر به دلیل تأخیر ایجاد شده در آزمایش‌های قبل از پرواز این مأموریت ممکن است در سال ۲۰۲۲ انجام شود.
قرار بود مأموریت ExoMars به مقصد سیاره سرخ با موشک روسی و تا چند ماه آینده انجام شود؛ مریخ‌نورد اگزومارس، یک وسیله نقلیه بدون سرنشین و خودگردان شش چرخه است که در ابتدا با وزن ۲۹۵ کیلوگرم تقریباً ۶۰ درصد بیشتر از مریخ‌نوردهای اسپیریت و آپورچونیتی در مأموریت اکتشافی مریخ ناسا در سال ۲۰۰۴ طراحی شده‌ بود.
تمام سخت افزارهای این مأموریت ساخته شده، اما هنوز لیست بزرگی از بررسی‌ها و آزمایش های برجسته وجود دارد که باید قبل از راه‌اندازی انجام شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار