شنبه 29 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری دانشگاه "آکسفورد" آزمایش جدیدی برای تشخیص کووید-19 توسعه داد

 
 

چهارشنبه 8 مرداد 1399

دانشگاه "آکسفورد" آزمایش جدیدی برای تشخیص کووید-19 توسعه داد

 
 

محققان "دانشگاه آکسفورد" در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه آزمایش هوش مصنوعی جدیدی شده‌اند که می‌تواند بیماری کووید-۱۹ را تنها در عرض یک ساعت در بخش اورژانس شناسایی کند.

متخصصان بیماری‌های عفونی و متخصصین یادگیری ماشین‌های بالینی دانشگاه آکسفورد اخیرا یک آزمایش هوش مصنوعی را تهیه کرده‌اند که می‌تواند به سرعت کووید-۱۹ را در بیمارانی که به بخش اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، شناسایی کند.
آزمایش مذکور "آزمایش هوش مصنوعی کیوریال"(CURIAL AI) نام دارد و طی آن داده‌هایی را که بطور معمول در اولین ساعت مراجعه به بخش اورژانس بیمارستان مانند آزمایش خون و علائم حیاتی جمع آوری می‌شود ارزیابی می‌کند تا دریابد آیا بیمار به بیماری کووید-۱۹ مبتلا است یا خیر.
در حال حاضر پزشکان برای اینکه دریابند آیا افراد به کووید-۱۹ مبتلا هستند یا خیر از روش‌هایی چون تجزیه و تحلیل مولکولی سواب بینی و گلو و روش "واکنش زنجیره ای پلیمراز" (PCR) استفاده می‌کنند. با این حال نتایج این آزمایش به طور معمول ۱۲-۴۸ ساعت زمان می‌برد و به تجهیزات و کارکنان متخصص نیاز دارد. واکنش زنجیره‌ای پلیمراز تکنیکی در زیست‌شناسی مولکولی است و به منظور تکثیر یک نسخه منفرد یا نسخه‌های کمی از یک قطعه DNA با توالی خاص به تعداد هزار یا میلیون‌ها نسخه به کار می‌رود.
این تکنیک ابزاری آسان و ارزان قیمت برای تکثیر یک قطعه خاص از DNA است و برای اهدافی همچون تشخیص و نظارت بر بیماری‌های ژنتیکی، شناسایی مجرمان(در زمینهٔ پزشکی قانونی) و مطالعه عملکرد یک بخش هدف از DNA مورد استفاده قرار می‌گیرد.
محققان دانشگاه آکسفورد به همین منظور در مطالعه اخیرشان آزمایش مبتنی بر هوش مصنوعی را ایجاد کرده‌اند که می‌تواند با دقت بالایی ابتلای یک فرد به کووید-۱۹ را تشخیص دهد.
این مطالعه به سرپرستی دکتر "اندرو سلطان"(Andrew Soltan) ، یکی از محققان بالینی انستیتوی ملی تحقیقات بهداشتی در بیمارستان جان رادکلیف و با همکاری بخش هوش مصنوعی در بهداشت دانشگاه آکسفورد به سرپرستی پروفسور "دیوید کلیفتون"(David Clifton) انجام شده است.
مطالعه بر روی این تحقیق از ماه مارس آغاز شده است و آزمایش مذکور با توسعه الگوریتم‌های یادگیری ماشینی بر روی داده‌های مربوط به موارد تایید شده مبتلا به کووید-۱۹ و افراد دارای علائم این بیماری آزمایش شده است. به گفته محققان، این آزمایش توانسته در اکثر موارد با دقت بالای ۹۰ درصد ابتلای افراد به کووید-۱۹ را تشخیص دهد و تاکنون بر روی هزاران فرد آزمایش شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار