چهارشنبه 11 تير 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی با کودک بیش فعال چگونه رفتار کنیم

 
 

يكشنبه 25 ارديبهشت 1401

با کودک بیش فعال چگونه رفتار کنیم

 
 

این روش‌ها از طریق آموزش تقویت‌شده به اصلاح رفتار می‌انجامد. یکی از توصیه‌هایی که برای درمان بیش‌فعالی وجود دارد، شناخت رفتار کودک در کلاس درس است تا رشدی متناسب با نیازهای او ایجاد کند.

بیش فعالی کودکان قابل کنترل و درمان است به شرط اینکه روش این کار را بلد باشید.چگونه می‌توانید به عنوان یک مادر و پدر تشخیص دهید که کودک شما بیش فعال است یا فقط دچار بی قراری و نا آرامی است؟ قبل از این که بدانید آیا کودک شما بیش فعال است، مهم است که با مفهوم بیش فعالی آشنا شوید.
بیش فعالی دقیقا چیست؟
به نوشته خراسان اختلال کمبود توجه یا همان بیش فعالی (ADHD)یک سندروم رفتاری است که با بی‌توجهی متوسط ​​تا شدید، بی‌قراری حرکتی، بی‌ثباتی عاطفی و رفتارهای تکانشی خودش را نشان می‌دهد. البته باید بدانید این سندروم پس از تشخیص قابل درمان و اصلاح است.
آیا بیش فعالی کودکان قابل درمان است
راه‌های درمان بیش ‌فعالی
پس از تشخیص این که کودک شما بیش فعالی دارد یا نه، راه های مختلفی برای درمان آن وجود دارد. شما می توانید از روش های رفتاری یا ترکیبی از مشاوره و درمان‌های پزشکی استفاده کنید. برخی از این درمان‌ها عبارت اند از:
تکنیک‌ها یا روش‌های رفتاری
این روش‌ها از طریق آموزش تقویت‌شده به اصلاح رفتار می‌انجامد. یکی از توصیه‌هایی که برای درمان بیش‌فعالی وجود دارد، شناخت رفتار کودک در کلاس درس است تا رشدی متناسب با نیازهای او ایجاد کند.
بررسی رفتار کودک در خانه
توصیه‌ دیگر بر مشاهده و بررسی رفتار کودک در خانه متمرکز است، زیرا می تواند مکانی باشد که کودک بیشترین زمان را در آن سپری می کند. انجام این تکنیک نیاز به صبر از طرف مادر دارد.
تاثیر محیط بر بیش فعالی کودکان
چیدمان خانه و اتاق‌ها، معمولا با مادرهاست. اگر کودک بیش فعال دارید، باید بدانید که رنگ اتاقش باید روشن باشد، فضای بازی باید تمیز و منظم باشد و هیچ چیز اضافه‌ای در اتاق او نباشد تا روند درمانش، سرعت بگیرد.
الگو باشید
کودکان مبتلا به بیش فعالی تمایل دارند از کارهایی که اطرافیان شان انجام می‌دهند الگوبرداری کنند، به همین دلیل است که مادر می‌تواند هنگام انجام کارهای خانه از این تجربه به نحو مثبتی استفاده کند و در عین حال دستورالعمل‌ها را با صدای بلند به طور واضح و مختصر تکرار کنند.
روان شناس و درمان دارویی بیش فعالی
سایر روش‌های شناختی-رفتاری با هدف مدیریت رفتار یا خودکنترلی هستند اما برای رسیدن به این هدف، کودک باید یاد بگیرد که رفتارهای خود را مشاهده و اصلاح کند. روان شناس می‌تواند کاری کند تا کودک شما به خودکنترلی دست یابد. اگر این روند کمی جدی‌تر باشد، ممکن است فرزند شما به روان پزشک ارجاع داده شود و پزشک برخی از درمان های دارویی را برای اضطراب توصیه کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار