دوشنبه 12 خرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی مشکلی برای تامین کالاهای اساسی نداریم/ رفع ابهام در کندی عرضه کالاهای وارداتی به زودی

 
 

دوشنبه 5 خرداد 1404

مشکلی برای تامین کالاهای اساسی نداریم/ رفع ابهام در کندی عرضه کالاهای وارداتی به زودی

 
 

وزیر جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اینکه کالای اساسی به وفور وجود دارد اظهار کرد: در مورد برخی از کالاها که عرضه آن‌ها کند شده، ابهاماتی درباره ارزش افزوده کالاهای اساسی وارداتی وجود دارد و با تصمیمی که همین روزها در مجلس گرفته خواهد شد، این ابهامات برطرف شده و روند تأمین و عرضه کالاهای اساسی روان‌تر خواهد شد.

به نقل از خانه ملت، غلامرضا نوری قزلجه - وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به رویکرد دولت در راستای حمایت از معیشت مردم اظهار کرد: حساسیتی که نمایندگان کمیسیون برنامه بودجه داشتند و حساسیتی که خود ما داشتیم نسبت به اینکه برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات‌ و تصمیماتمان در مسیر تأمین معیشت مردم با حداقل هزینه باشد تا هزینه‌های کالاهای اساسی و مواد غذایی در کشور افزایش پیدا نکند، دقیقاً در همین راستا است. این موضوع بسیار مهم است و مورد اهتمام دولت و مجلس قرار دارد.
وی افزود: نگرانی زمانی جدی می‌شود که منشأ آن کمبود کالا باشد. اما وقتی کالا را در اختیار داریم و حتی به وفور هم داریم، مطمئناً مکانیزم‌های دیگری وجود دارد که باید آن‌ها را برطرف کنیم تا موضوع جدی تلقی نشود.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به وضعیت برنج و سایر کالاهای وارداتی گفت: در مورد برخی از کالاها که عرضه آن‌ها کند شده، ابهاماتی درباره ارزش افزوده کالاهای اساسی وارداتی وجود دارد. تأمین‌کنندگان می‌خواهند بدانند که با چه عددی از ارزش افزوده مواجه خواهند شد. این مسئله روند تأمین کالا را تا حدی کند کرده است.
نوری قزلجه در پایان ابراز امیدواری کرد: با تصمیمی که همین روزها در مجلس گرفته خواهد شد، این ابهامات برطرف شده و روند تأمین و عرضه کالاهای اساسی روان‌تر خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار