دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی معين: اگر مردم در صحنه باشند اصلاحات هم هست

 
 

سه شنبه 24 خرداد 1384

معين: اگر مردم در صحنه باشند اصلاحات هم هست

 
 

مصطفي معين با اشاره به بمب‌گذاري‌هايي كه در روزهاي اخير انجام شده، گفت: اين بمب‌گذاري‌ها مشكوك است و ممكن است براي بي‌انگيزگي باشد.

اگر مردم در صحنه باشند ما هم هستيم، اصلاحات هم هست و شما بمب‌گذارانبايد به لانه‌هاي موش‌تان پناه ببريد. اين كانديداي نهمين دوره‌ي انتخابات رياست‌جمهوري، با تاکید بر این که قدرت يك وسيله است و نه يك هدف، گفت: با ديدگاه ديني و از نگاه اميرالمومنين (ع) قدرت حتي از لنگه كفش پاره نيز بي‌ارزش‌تر است و حال اگر اين لنگه كفش پاره به هدف تبديل شود چه مصبيتي است و همين جنگ قدرت هر 9 روز يكبار به دولت خاتمي بحران وارد مي‌كند، هر چند كه قبل از مظلوميت خاتمي در واقع اين ظلم به ملت است.
معين با تاکید بر این که شيوه‌اش فقط اخلاقي و علمي خواهد بود، گفت: علم و ايمان دو بال پرواز انسان و جامعه پا به پاي هم هستند. ما از مباني اعتقادي خود افول كرده و به جايي رسيده‌ايم كه دست تكدي به سوي دشمنان دراز مي‌كنيم و اين عزت نيست. معين معتقد است كه ايجاد حماسه‌ي جديدي در دوم خرداد هم نيروهاي اقتدارگراي داخلي را وادار به عقب‌نشيني خواهد كرد و هم دشمنان خارجي را مايوس مي‌كند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار