شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی کشف نوزادی به سن 121 میلیون سال

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 7 تير 1384

کشف نوزادی به سن 121 میلیون سال

 
 

چینی ها فسیل جنین نوزادی 121 ساله از یک پرنده درختی را در حالی که هنوز از تخم خود بیرون نیامده بود پیدا کردند.

دانشمندان می گویند این قدیمی ترین فسیل یک پرنده متولد نشده است که تا به حال در کره زمین کشف شده است. شاید در نگاه اول این هم مانند همه فسیل ها تکه ای تخته سنگ باشد، اما اگر در آن دقت کنید نکته ای باونکردنی را می بینید که هنوز علت آن مشخص نشده است.

این فسیل نشان می دهد جوجه پرنده ای که هنوز متولد نشده بود، زمانی که در داخل تخم به سر می برده پر داشته است، این در حالی است که تمام جوجه هایی که هم اکنون از تخم سر بیرون می آورند لخت هستند و هیچ پری بر روی بدن آن ها دیده نمی شود.

محققان می گویند این فسیل می تواند نظریه تغییر پرندگان به مرور زمان و بی پر شدن آن ها به هنگام تولد در طول تاریخ را تایید کند.

به خاطر پرهایی که بر روی این فسیل باقی مانده، دانشنمدان می گویند این یکی از سالم ترین فسیل هایی محسوب می شود که تا کنون کشف شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار