 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
فارس , يكشنبه 12 تير 1384 |
|
ورود قاچاقی روزانه 600 محصول گلدکوئیست
|
| | |
 | پرداخت خسارت از طرف گلدكوئيست به صورت نامنظم در حال انجام بود كه اين موضوع باعث سوءاستفاده افراد سود جو شد كه از اين فرصت جهت تبليغ استفاده ميكردند. | بازپرس شعبه سوم دادسراي كاركنان دولت گفت: روزانه 600 محصول شركت گلدكوئيست به صورت قاچاق و از طريق كشورهاي عربي وارد كشور ميشود كه درصدد شناسايي عناصر اصلي اين شبكه زيرزميني هستيم.
قاضي طائفي افزود: مطابق تفاهمنامه قوه قضائيه با شركت گلدكوئيست در جهت پرداخت خسارت به مالباختگان، اين شركت متعهد شد كه ارتباط خود را با عوامل غيرمجازي كه در كشورهاي حاشيه خليج فارس فعاليت ميكنندقطع و فقط با نماينده درون كشور كه براي پرداخت خسارت فعال است ارتباط داشته باشد كه متاسفانه اين شركت اقدام فوق را انجام نداده و در اين خصوص نيز تذكرات جدي از سوي قوه قضائيه به اين شركت داده شده است.
وي در خصوص قطع پرداخت خسارت به مالباختگان اين پرونده گفت: پرداخت خسارت از طرف گلدكوئيست به صورت نامنظم در حال انجام بود كه اين موضوع باعث سوءاستفاده افراد سود جو شد كه از اين فرصت جهت تبليغ استفاده ميكردند.
طائفي در ادامه ضمن هشدار به فعاليتهاي غير قانوني اين شركت گفت: مطابق اطلاعات ما هم اكنون نمايندگيهايي از شركت گلدكوئيست در كشورهاي مختلف مانند تايلند و فيليپين صرفا جهت جذب مشتريان ايراني فعاليت خود را آغاز كرده است كه در اين خصوص بايد گفت که هرگونه فعاليت اعم از جذب زير شاخه و خريد سكه غير قانوني و ممنوع بوده و با متخلفان نيز برابر قانون برخورد ميشود.
وي با اشاره به تصويب كليات طرح ممنوعيت فعاليت شركتهاي هرمي در مجلس گفت: از نمايندگان مجلس انتظار داريم تا هرچه سريعتر نسبت به تصويب كامل اين قانون و ميزان دقيق مجازاتها اقدام كنند تا دستگاه قضائي بتواند به صورت كاملتر و دقيقتر به اين موضوع رسيدگي كند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|