پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث تبرئه 2 متهم به قتل پس از 9 سال

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 20 تير 1384

تبرئه 2 متهم به قتل پس از 9 سال

 
 

2 مرد که به اتهام قتل صاحب قالیشویی نظرآباد و سرقت مسلحانه از آنجا، 9 سال در بازداشت بودند برای دومین بار از اتهامشان تبرئه شدند.

تبرئه 2 متهم به قتل پس از 9 سال
2 مرد که به اتهام قتل صاحب قالیشویی نظرآباد و سرقت مسلحانه از آنجا، 9 سال در بازداشت بودند برای دومین بار از اتهامشان تبرئه شدند.
24 فروردین ماه سال 1375 خبر وقوع یک قتل در کارگاه قالیشویی در حوالی نظرآباد کرج را به ماموران پلیس اطلاع دادند، به این ترتیب ماموران بلافاصله در صحنه حادثه حاضر شدند. در بررسی‌های آنها مشخص شد، جسد متعلق به مرد میانسالی به نام شکرعلی بود که بر اثر اصابت یک گلوله بر سرش به قتل رسیده است.
در ادامه تحقیقات ماموران از کارگران کارگاه، نگهبان شرکت گفت: نیمه شب که در اتاق نگهبانی‌ام نشسته بودم ناگهان 3 مرد مسلح که صورتشان را با نقاب پوشانده بودند به من حمله کردند و پس از تهدید کردن، مرا در اتاقم حبس کردند و وارد کارگاه شدند، بعد از چند دقیقه ناگهان صدای شلیک گلوله‌ای به گوش رسید. وی ادامه داد: من به زحمت توانستم خودم را بیرون از اتاقک برسانم، اما وقتی داخل کارگاه رسیدم با جسد صاحب قالیشویی مواجه و متوجه شدم قاتلان گاو صندوق را نیز مورد دستبرد قرار داده‌اند، به همین دلیل پلیس را در جریان ماجرا گذاشتم.
به این ترتیب کارآگاهان، تحقیقات خود را برای کشف ماجرا آغاز کردند و مشخص شد چندی پیش مقتول با 2 نفر از همکارانش که محمد‌رضا و نادر نام دارند، دچار اختلاف شده است، بنابراین کارآگاهان به آن دو به خاطر خصومت چندین ساله با مقتول مظنون شدند و هر دو آنها را دستگیر کردند، اما آنها منکر ارتکاب هرگونه جرمی شدند و سرانجام پرونده برای رسیدگی به شعبه 1601 ارسال شد. در بررسی‌های انجام شده توسط قاضی پرونده، 2 متهم از اتهاماتشان تبرئه شدند، اما زمانی که پرونده برای تایید حکم به دیوانعالی کشور فرستاده شد، دیوانعالی حکم را نقص کرد، بنابراین پرونده برای رسیدگی مجدد بار دیگر به دادگاه ارجاع شد که باز هم قاضی دادگاه هر 2 متهم را از اتهاماتشان تبرئه کرد.
هم‌اکنون پرونده برای تایید حکم به دیوانعالی کشور فرستاده شده است.

 
 

تبرئه جوانی که متهم به قتل نامادری‌اش بود
باران، قربانی گرفت
تبرئه يک متهم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار