شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث اعتراف سارق بانک بانک ملی انزلی به سرقت از بانک ملی سعادت آباد

 
 

هموطن سلام , شنبه 25 تير 1384

اعتراف سارق بانک بانک ملی انزلی به سرقت از بانک ملی سعادت آباد

 
 

با دستگیری یک سارق بانک در شهرستان بندرانزلی، راز سرقت مسلحانه از بانک ملی شعبه سعادت آباد تهران فاش شد.

 اعتراف سارق  بانک بانک ملی انزلی به سرقت از بانک ملی سعادت آباد
با دستگیری
 

" فرزاد گفت: طراح نقشه سرقت از بانک، دوستم محمد معروف به کومار بود که با هم به 3 خانه و یک باغ در بندرانزلی دستبرد زده بودیم.<... "

 
 
یک سارق بانک در شهرستان بندرانزلی، راز سرقت مسلحانه از بانک ملی شعبه سعادت آباد تهران فاش شد. این سارق32 ساله که فرزاد نام دارد، علاوه بر سرقت از بانک ملی شعبه سعادت آباد به سرقت از چند خانه و باغ در بندرانزلی نیز اعتراف کرده است.
بنابراین گزارش زمستان سال گذشته ماموران اداره آگاهی شهرستان بندرانزلی که در جست و جوی سارقان مسلح بانک ملی شعبه خیابان مطهری این شهر بودند در بررسی‏های تخصصی خود موفق به ردگیری سارقی شدند که در روستای طالب آباد این شهر زندگی می‏کرد. آنها پس از دریافت دستور قضائی محل زندگی این جوان 32 ساله را که فرزاد نام دارد به محاصره خود درآوردند و صبح روز 14 اسفندماه موفق شدند او را دستگیر
 

" محمد نیز در حالی که یک سلاح پلاستیکی در دست داشت همراه تقی وارد بانک شد و پس از سرقت همگی از هم جدا شدیم تا در محلی که قرار گذاشته بودیم همدیگر را ملاقات کنیم. ... "

 
 
کنند.
فرزاد پس از انتقال به اداره آگاهی تحت بازجویی‏های پلیسی قرار گرفت و سرانجام به سرقت از بانک‏ ملی و چند خانه و باغ اعتراف کرد او گفت: طراح نقشه سرقت از بانک، دوستم محمد معروف به کومار بود که با هم به 3 خانه و یک باغ در بندرانزلی دستبرد زده بودیم.
روز حادثه همراه محمد و فردی دیگر به نام تقی به بانک رفتیم و من به عنوان نگهبان بیرون از بانک اوضاع را زیر نظر گرفتم. محمد نیز در حالی که یک سلاح پلاستیکی در دست داشت همراه تقی وارد بانک شد و پس از سرقت همگی از هم جدا شدیم تا در محلی که قرار گذاشته بودیم همدیگر را ملاقات کنیم.
وی ادامه داد: از آن سرقت تنها 300 هزار تومان نصیب من شد تا این که مدتی بعد همراه 3 نفر دیگر نقشه سرقت از بانک ملی شعبه سعادت آباد تهران را طرح ریزی کردیم. طراح اصلی نقشه فردی به نام جواد بود که 2قبضه سلاح کمری همراه داشت و 2 نفر دیگر به نام‏های محمدرضا و هاجر نیز
 

" در این سرقت من از مقدار پول مسروقه مطلع نشدم ولی در پایان آن جواد به من 3 میلیون تومان داد و گفت این سهم من از سرقت است و پس از آن دیگر او و همدستانش را ندیدم. ... "

 
 
مراه ما بودند. یک روز قبل از سرقت بود که من با اتوبوس و بقیه با خودرو شخصی جواد راهی تهران شدیم. وقتی به تهران رسیدیم، سوار یک دستگاه پژو آردی شدیم که جواد از قبل برای سرقت تهیه کرده بود. پس از آن به بانک رفتیم و توانستیم به آنجا دستبرد بزنیم. در این سرقت من از مقدار پول مسروقه مطلع نشدم ولی در پایان آن جواد به من 3 میلیون تومان داد و گفت این سهم من از سرقت است و پس از آن دیگر او و همدستانش را ندیدم.
پس از اعترافات فرزاد، رسیدگی به این پرونده آغاز شد و ماموران موفق شدند همدست او را که به کومار مشهور است در روستای طالب آباد دستگیر کنند. به این ترتیب بازسازی صحنه سرقت‏هایی که سارقان اعتراف کرده بودند آغاز شد و پس از آن متهمان برای تحقیق در خصوص سرقت از بانک ملی شعبه سعادت آباد روانه تهران شدند. بازپرس توکلی، رئیس شعبه 5 دادسرای جنایی تهران نیز با صدور دستور قضائی پرونده را برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره آگاهی قرار داد.

 
 

سارقان، مشتری بانک را تا محل کارش تعقیب کردند.
چگونه از دیوار همسایه وارد بانک ملی شدیم
بانک سپه آرژانتين طعمه 2 کلاهبردار حرفه اي

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار