 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن , چهارشنبه 5 مرداد 1384 |
|
جنجال «جهاننما» کار ژورنالیستها بود
|
| | | |
 | شهردار اصفهان، وجود بحثهاي "ژورناليستي و سياسي" در طول 2 سال اخير را يكي از دلايل اصلي تدوام مناقشه بر سر ساختمان "جهان نما" عنوان كرد.
| شهردار اصفهان، وجود بحثهاي "ژورناليستي و سياسي" در طول 2 سال اخير را يكي از دلايل اصلي تدوام مناقشه بر سر ساختمان "جهان نما" عنوان كرد.
سيد مرتضي سقاييان نژاد با تاكيد بر انجام كار كارشناسي براي رفع مشكل اين ساختمان گفت: حرف ما از اول اين بود كه بايد روي اين موضوع كار كارشناسي صورت بگيرد.
وي درعين حال تصريح كرد: در طول 2 سال اخير با وجود اين كه گفتيم بحثهاي ژوناليستي و سياسي را از اين موضوع جدا كنند؛ اما كسي توجه نكرد و يكي از علل به تاخير افتادن حل مشكل "جهان نما" همين مسائل و حاشيهها بود كه وارد متن شد و همه را دچار سرگرداني و عدم تصميمگيري كرد.
جهان نما نام بنايي از دوران صفوي است كه در دوره قاجار از ميان رفت و به تازگي بر بنايي نو در جوار ميدان تاريخي "دروازه دولت"، "چهارباغ " و نزديكي ميدان "نقش جهان" اصفهان نهاده شده است.
ساختمان بلندمرتبه "جهان نما" كه از سال 1375در بافت تاريخي اصفهان در دست ساخت است، به سبب نوع معماري و تجاوز ارتفاع آن به حريم منظر آسماني بافت كهن اين خطه از سوي كانونهاي مختلف فرهنگي از قبيل سازمان ميراث فرهنگي، انجمنهاي غيردولتي، ميراث فرهنگي و سازمانعلمي و فرهنگي ملل متحد (يونسكو)، مورد اعتراض قرار گرفته است.
يونسكو بهدليل آن كه مجموعه ميدان "نقش جهان" اصفهان در فهرست آثار تاريخي جهاني ثبت است، خواهان تعديل ارتفاع ساختمان "جهان نما" شده است و در اجلاس اخير خود در" دوربان" آفريقاي جنوبي، ضربالاجلي 6 ماهه براي رفع اين معضل تعيين كرده است
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|