 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
تاثیر گردشگری فرهنگی بر تحقق گفتوگوی تمدنها
|
| | | |
 | براي همزيستي مسالمت آميز و پرهيز از جنگ، راهي جز معارفه ملتها به يكديگر و شناخت وجود ندارد. | سيد محمد خاتمي، رئيس جمهوري اسلامي ايران در آخرين جلسه شورایعالی ميراث فرهنگي و گردشگري گفت : براي همزيستي مسالمت آميز و پرهيز از جنگ، راهي جز معارفه ملتها به يكديگر و شناخت وجود ندارد.
به گزارش دفتر امور رسانهاي رياست جمهوري، خاتمی تصريح كرد: بايد ملتها از دريچه چشم خود با يكديگر آشنا شوند.
رئیسجمهور با بيان این که سابقه و شخصيت تاريخي ايران دربسياري از موارد مشكلات بزرگ را از پيش روي مسئولان برداشته است، اظهارداشت : ما بايد با تكيه بر گذشته فاخر، مبناي جديد بازسازي هويت خودرا بيابيم تا در دنياي متحول امروز بيش از پيش ايفاي نقش كنيم .
وی تاکید كرد: امروز تمدن غرب به لحاظ فكري، ارزشي، اقتصادي، فني و اجتماعي دنيا راتحت تاثير قرار داده است و ما بايد به شناخت و بهرهگيري از جوهر و هويت اصيل ايراني، از بحرانها عبور كرده و زندگي نوين خود را تنظيم كنيم.
خاتمی از ايجاد پژوهشكده ميراث فرهنگي ابراز خرسندي كرد و گفت: پژوهشگاه ميراث فرهنگي ما را در شناخت بيشتر خود و بهرهگيري از ويژگيهاي منحصر به فرد تمدن ايران یاری خواهد کرد.
خاتمي گفت : هرچه زمينه پيوند، همكاري وتفاهم ملتها بيشتر شود، نظام قدرت ناگزير از نگاه فرهنگي به مقولات سياسي خواهد بود.
رئیسجمهور همچنین اظهار داشت: ايران باتوجه به جايگاه تاريخي و جغرافيايي خود، داراي تواناييهاي بالقوه براي جبران فاصله ميان صادرات و واردات غير نفتي خود از سوي بخش گردشگري است .
خاتمی، گردشگري فرهنگي را درتحقق ايده گفت و گوي تمدنها موثر ارزيابي كرد و افزود: ما براي كسب عظمت گذشته و دستيابي به پيشرفت، بايد به گردشگري به لحاظ معنوي و مادي توجه كنيم.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|