 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
فارس , چهارشنبه 19 مرداد 1384 |
|
آمار مبتلايان به وبا در كشور به 105 نفر رسيد
|
| | |
 | آب معدني به لحاظ اسيديته بالا كم خطرتراست، ولي هموطنان همچنان از آشاميدن آب چشمه و قنات خودداري كنند! | رئيس اداره بيماريهاي منتقله از آب وزارت بهداشت گفت: آمار تایيد شده مبتلايان وبا در كشور تا صبح دیروز به 105 نفر رسيد كه بيشترين آن مربوط به شهر قم با 51 نفر است.
محمد سروش اضافه كرد: اين آمار شامل موارد ابتلا به وباي تایيد شده است و موارد مشكوك به وبا نيز وجود دارند كه فعلا در آمار مبتلايان قرار نگرفته اند و احتمالا اين آمار افزايش مي يابد، اما تعداد مرگ و مير ناشي از بيماري وبا تاكنون از 3 نفر تجاوز نكرده است.
مديركل بيماريهاي واگيردار شهر تهران نیز در مصاحبهای با اشاره به تشكيل كميتههاي بهداشتي در كشور، از 400 مورد نمونهبرداري روزانه از شبكه آبرساني تهران خبر داد.
دکتر باقری با بيان اين مطلب اظهار كرد: تا كنون گزارشي دال بر وجود ميكروب وبا در سيستم آبرساني ديده نشده است.
وي با اشاره به ورود اين بيماري از كشور پاكستان از هموطنان خواست تا از استفاده از آبهاي منبعي كنار خيابان تهيه شده از يخهاي قالبي، غذاهاي پخته، نيمه پخته و خام در خارج از منزل جدا خودداري كنند.
وي با بيان اين كه هر چند آب معدني به لحاظ اسيديته بالا كم خطرتراست، ولي هموطنان همچنان از آشاميدن آب چشمه و قنات خودداري كنند.
دكتر باقري غذاهاي دريايي خام و نيمه پز نظير صدف را عاملي براي انتقال وبا دانست و افزود: فراگيري يخهاي قالبي آلوده يا ماهيان و آبزيان آلوده نيز راهي براي انتقال وبا به شمار ميآيد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|