پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث نقشه هولناک جوانی که عاشق دختر عمویش بود

 
 

هموطن سلام , شنبه 22 مرداد 1384

نقشه هولناک جوانی که عاشق دختر عمویش بود

 
 

پسر عاشق به خاطر ازدواج با دختر عمویش، طی نقشه‏ای او را به خانه‏اش کشاند و پس از بیهوش کردنش وی را مورد آزار و اذیت قرار داد.

نقشه هولناک جوانی که عاشق دختر عمویش بود
پسر عاشق به خاطر ازدواج با دختر عمویش، طی نقشه‏ای او را به خانه‏اش کشاند و پس از بیهوش کردنش وی را مورد آزار و اذیت قرار داد.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 14 و 5 دقیقه جمعه گذشته اهالی خیابان پروین اعتصامی در شهر ری طی تماس تلفنی درگیری بین دو دختر جوان و پسری را به مرکز فوریت‏های پلیسی 110 گزارش دادند، به این ترتیب پس از هماهنگی‏های لازم ماموران کلانتری 168 در محل حادثه حاضر شدند. یکی از طرفین دعوا که دختر 16 ساله‏ای بود، خود را به ماموران رساند و اعلام کرد. مرد جوانی که پسر عموی اوست، پس از بیهوش کردن او و دختر عمویش، او را مورد تعرض قرار داده است.»
بنابراین ماموران هر 3 آنها را بازداشت و به کلانتری منتقل کردند، دختر 16 ساله که فهیمه نام دارد طی شکایتی گفت: 5 روز پیش، محمدرضا پسرعمویم به همراه خواهرش سمیرا به خانه ما در همدان آمدند، آنها با اصرار زیاد توانستند پدر و مادرم را راضی کنند که من با هر دو آنها برای چند روزی به خانه پسرعمویم در شهر ری بیایم، فهیمه ادامه داد به این ترتیب ما سه‏شنبه به تهران آمدیم، همه چیز خوب پیش می‏رفت تا این که من به اتفاق سمیرا برای خرید به بازار شهر ری رفتیم وقتی به خانه محمدرضا برگشتیم او فورا به آشپزخانه رفت و با 2 لیوان شربت پرتغال به استقبال ما آمد و وقتی شربت را خوردم متوجه طعم عجیب آن شدم ولی محمدرضا گفت به خاطر گرما شربت را زیادی شیرین کرده است.
وی ادامه داد به محض این که شربت را خوردیم به خواب رفتیم و زمانی که بیدار شدیم متوجه شدیم ساعت 11 روز جمعه است، در حقیقت من و دختر عمویم 48 ساعت بیهوش شدیم. فهیمه ادامه داد وقتی حالم بهتر شد متوجه شدم محمدرضا مرا مورد تعرض قرار داده و به خاطر این که از منزل خارج نشویم ما را زندانی کرده است. یک ساعت بعد محمدرضا با یک فیلم ویدئویی وارد خانه شد و گفت از من فیلم تهیه کرده در صورتی که با او ازدواج نکنم، فیلم را منتشر خواهد کرد.
پس از اعلام شکایت، پرونده‏ای تشکیل و به شعبه هفتم بازرسی دادسرای شهرری ارسال شد. متهم پرونده در بازجویی‏ها به بازپرس دانشور گفت: 4 سال پیش به خواستگاری فهیمه رفتم؛ اما مادر او با ازدواج ما مخالفت می‏کرد، به همین دلیل من برای این که او را مجبور به ازدواج بکنم، طی نقشه‏ای او را به منزلم کشیدم و پس از بیهوش کردنش به او تعرض کردم و به دروغ ادعا کردم که از او فیلم تهیه کرده‏ام.
پس از اعترافات متهم، بازپرس پرونده با صدور قرار بازداشت متهم را روانه زندان کرد.

 
 

خواستگار قلابی اموال دختر ثروتمند را به سرقت برد
حكم مرگ براي خواستگاركينه حكم جو

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار