 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
متلک گویی به جنایت انجامید
|
| | |
 | درگیری دسته جمعی چند جوان در خیابان سردار جنگل به قتل پسر 27 ساله انجامید. | درگیری دسته جمعی چند جوان در خیابان سردار جنگل به قتل پسر 27 ساله انجامید. این درگیری که شامگاه شنبه گذشته رخ داد، به خاطر متلک پرانی به یک زن آغاز شد و پلیس ساعاتی بعد توانست عاملان این جنایت را دستگیر کند.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 20:30 شامگاه شنبه، از طریق تماس تلفنی به ماموران کلانتری جنتآباد اطلاع داده شد، بر اثر یک درگیری دسته جمعی در خیابان سردار جنگل جوان 27 سالهای به نام احمد امینزاده به قتل رسیده و برادر او نیز مجروح شده است.
در پی این تماس، ماجرا به اصغرزاده، بازپرس ویژه قتل تهران گزارش و با حضور او در محل جنایت تحقیقات پلیسی آغاز شد. ماموران در بررسیهای اولیه دریافتند این درگیری بر سر متلک پرانی به یک زن رخ داده است. مقتول که به طرفداری از دوستش وارد درگیری شده بود، توسط 3 جوان به نامهای احمد، مرتضی و اسماعیل به قتل رسیده است.
با به دست آمدن این اطلاعات، جستوجوی ماموران برای دستگیری عاملان جنایت آغاز شد و آنها در تحقیق از شاهدان ماجرا توانستند محل زندگی ضاربان را شناسایی کنند. ساعاتی بعد کارآگاهان که خانه یکی ازضاربان به نام احمد را به محاصره درآورده بودند، به دستور بازپرس اصغرزاده وارد آنجا شدند و احمد را همراه یکی دیگر از ضاربان به نام مرتضی دستگیر کردند. با انتقال احمد و مرتضی به کلانتری جستوجوی پلیس برای دستگیری اسماعیل نیز ادامه یافت و او که از ماجرای دستگیری احمد و مرتضی مطلع شده بود، با مراجعه به کلانتری خود را تسلیم پلیس کرد. با انتقال متهمان به اداره آگاهی، آنها صبح دیروز مقابل بازپرس اصغرزاده قرار گرفتند و مرتضی با اعتراف به شرکت در درگیری، گفت: روز حادثه فردی به نام بیژن به همسر دوستم، احمد متلک گفت و برای همین من و احمد و اسماعیل با بیژن درگیر شدیم. لحظاتی بعد، تعدادی از دوستان بیژن نیز وارد ماجرا شدند و درگیری بالا گرفت تا این که ما خود را برابر چند مرد چوب به دست دیدیم. برای همین سعی کردیم با چاقو از خودمان دفاع کنیم که ضربه چاقوی یکی از ما به قلب احمد اصابت کرد و او به قتل رسید.
پس از اعترافات متهمان، بازپرس جنایی برای آنها قرار بازداشت صادر کرد و آنها برای شناسایی عامل اصلی جنایت در اختیار اداره آگاهی قرار گرفتند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|