شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات طراحي نخستین نرم افزار جامع مدرسه الکترونیک

 
 

هموطن , سه شنبه 25 مرداد 1384

طراحي نخستین نرم افزار جامع مدرسه الکترونیک

 
 

نرم افزار جامع مدرسه الکترونیک با عنوان دارالفنون طراحي شد.

 طراحي نخستین نرم افزار جامع مدرسه الکترونیک
هموطن- کاوان صدیقیانی، مدیرعامل شرکت سپهر با بيان مطلب ذكر شده بيان داشت: از ویژگی های این نرم افزار توسعه ارتباطات بین مدرسه، اولیا و دانش آموزان، صرفه جویی زمانی و اقتصادی، ایجاد بستر مناسب برای دسترسی به محتویات و مطالب علمی و درسی، ادغام محیط خانه با مدرسه، مدیریت یکپارچه مدرسه و امکان انتظار اطلاعات آن از طریق وب و همچنین پشتیبانی از آیین نامه ها و استانداردهای آموزش و پرورش محسوب مي شود.
صدیقیانی گفت: نرم افزار دارالفنون می تواند بیشتر خواسته های فناوری اطلاعات آموزش مدارس از جمله کلاس مجازی، ایجاد، استفاده و مدیریت امتحانات و برگزاری آزمون ها، بانک سوالات و ارایه کارنامه های الکترونیکی را پاسخ دهد.
به گفته مدیرعامل شرکت سپهر، استفاده از تکنولوژی برای طراحی، ارایه خدمات، مدیریت پشتیبانی و آموزش توسط نرم افزار در محیط اینترنت برای شبیه سازی امکانات آموزشی نه برای حذف مدرسه بلکه در سرعت بخشی بهینه سازی آموزش و یادگیری برای دانش آموزان خواهد بود.
وی، امکان ثبت نام الکترونیکی، تشکیل پرونده الکترونیکی با قابلیت دسترسی تعریف شده، ارتباط سریع، آسان، بدون مرز زمان و مکان با کادر آموزش اولیاء و دانش آموزان، برگزاری آزمون های الکترونیکی، ایجاد بانک آزمون، ارایه کارنامه الکترونیک و ایجاد محیط گفتگوهای الکترونیک را از جمله قابلیت های نرم افزار مدرسه الکترونیک دارالفنون عنوان کرد.
صدیقیانی خاطرنشان کرد: برخی طرح ها در کشور یا فوق العاده رویایی و یا سطحی هستند و برنامه مدون چند ساله برای برنامه ریزی دقیق، تخصیص منابع و بودجه ها و کنترل در این طرح ها وجود ندارد.
وی همچنین در بخشی از سخنان خود از برگزاری نخستین همایش جامع کاربردی آموزشی مدرسه الکترونیک دارالفنون خبر داد و افزود: این همایش اول شهریور ماه در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
به گفته صدیقیانی، این همایش با حضور مدیران و مسوولان مدارس به همراه کارشناسان و افراد فعال در زمینه فناوری اطلاعات در حوزه مدارس برگزار خواهد شد

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار