شنبه 3 آذر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات مخابرات از دانشگاه ها حمایت کند

 
 

هموطن , يكشنبه 30 مرداد 1384

مخابرات از دانشگاه ها حمایت کند

 
 

چندی پیش مطلع شدیم که اینترنت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران که پهنای باندی در حدود 7 مگابایت از مخابرات اجاره کرده بود ، به دلیل بدهی بیش از 300 میلیونی این دانشگاه به مخابرات ، قطع شده است .

یادداشت آنلاین-هموطن-عبدالله شهریوری -چندی پیش مطلع شدیم که اینترنت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران که پهنای باندی در حدود 7 مگابایت از مخابرات اجاره کرده بود ، به دلیل بدهی بیش از 300 میلیونی این دانشگاه به مخابرات ، قطع شده است . قطع دسترسی اینترنت در دانشگاهی که خود را صاحب امتیاز راه اندازی اولین دانشکده مجازی مهندسی فناوری اطلاعات می داند ، با وجود هزاران استاد و دانشجوی علاقمند ، خبر تاسف انگیزی است که تامل و توجه مسئولان ذیربط را می طلبد.
دسترسی نداشتن چند روزه مراکز آموزشی و تحقیقاتی کشور از قابلیتهای آی تی ، مسئله مهمی است که در صورت عدم توجه صحیح و منطقی مسئولان ذیربط ، می تواند منجر به بروز یک چالش فرهنگی و ارتباطی در فضای تحقیقاتی شود .
امروزه بسیاری از تحقیقات دانشگاهی توسط دسترسی به شبکه اینترنت و شبکه های مختلف علمی مرتبط امکان پذیر است و از این رهگذر ، ده ها هزار دانشجو در سراسر ایران ، به رد و بدل کردن مطالب علمی و تکاپو در 20 میلیارد صفحه وب برای کسب اطلاعات مورد نظر می پردازند.
خیلی از پروژه هایی که هم اینک در دانشکده ها در رده های مختلف تحصیلی مورد بحث و بررسی و معرفی قرار می گیرد ، منابع کاملا الکترونیکی دارد و این تعامل دانشجو با سایت های وب است که می تواند در جهت دهی مطلوب دانش وی ، موثر شود.
ارتباطات الکترونیکی دانشجویان با اساتید داخل و خارج از کشور در کنار برپایی چند رشته فوق لیسانس الکترونیکی در برخی دانشگاه های کشور ، همه ما را به این برداشت و نگرش رهنمون می کند که گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشکده های ایران ، نه یک ضرورت ، بلکه اصلی فراموش نشدنی است که توسعه آن ، پویایی و نشاط و نوآوری را به جامعه جوان دانشجوی کشور ، تزریق می کند .
بالطبع دستیابی به نهضت نرم افزاری مندرج درچشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی و ارتقای بهره وری آموزشی مبتنی بر ICT ، بدون توجه به زیر ساخت های بنیادین آن ، امکان پذیر نخواهد بود .
انتظار می رود شرکت های مخابرات استان ها با همکاری نهادهای تحقیقاتی دانشگاه ها ، بر اساس بودجه خاصی که می توان از صندوق ذخیره ارزی برداشت و تامین کرد ، وظیفه مدیریت برنامه های فناوری اطلاعات دانشگاه های را زیر نظر مرکز آی تی وزارت علوم بر عهده داشته باشد تا شاهد نبود یا کمبود یا دیرکرد اعتبار برای بالا نگه داشتن شبکه های اطلاع رسانی دانشگاه نباشیم . باید بدانیم که اساس قدرت امروزی دانش است و دانش را باید با توان مندی ها و ظرفیت های ابزاری روز ، در دانشگاه ها و لابراتوارهای تحقیقاتی جست و جو کرد .

 
 

260 هزار میلیارد ریال بودجه ICT کم نیست
حق حاکمیت ایران در وب
زیدان و کارلوس در شو مارادونا

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
اراک و قزوین، میزبان بازی‌های ۳ هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
جنایت هولناک در پارک قیطریه/ پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار