 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن , سه شنبه 22 شهريور 1384 |
|
گل خورده رئال قبول نیست
|
| | | |
 | باشگاه رئال مادريد در صفحه اينترنتي خود راميرز را مسئول اصلي شكست رئال در برابر تيم سلتا معرفي كرده است.
| اشتباهات بيش از حد رافائل راميرز دومينگس داور مسابقه رئال مادريد- سلتا كه شنبه شب برگزار شد، به بروز يك جنجال در مطبوعات اسپانيا تبديل شده است.
باشگاه رئال مادريد در صفحه اينترنتي خود راميرز را مسئول اصلي شكست رئال در برابر تيم سلتا معرفي كرده است.
باشگاه رئال مادريد توضيح داده است كه داور اين مسابقه سومين گل سلتا را كه وارد دروازه نشده بود قانوني خواند، در حالي كه يك گل روبينيو را به علت آفسايدي كه وجود نداشت، نپذيرفت و يك پنالتي روي باپتيستا را در دقايق پاياني مسابقه سوت نزد.
مطبوعات اسپانيا، اشتباهات داور مسابقه مزبور را به حمايت مقامات رئال مادريد از نامزدي خراردو گونزالس در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال اسپانيا ارتباط ميدهند. در اين انتخابات، آنخل ماريا بيار رئيس پيشين فدراسيون به پيروزي رسيد. مطبوعات اسپانيا اكنون در گزارش هاي خود اعلام ميكنند كه بيار با حمايت باشگاه بارسلونا به پيروزي رسيده است و داوران را عليه رئال تشويق ميكند.
طبق گزارشهاي مطبوعات، اشتباهات داوران از سال گذشته عليه رئال مادريد آغاز و در آغاز سال جاري به صورت چشمگيري تشديد شده است.
روزنامه آس نوشت: بر اساس محاسباتي كه اين روزنامه انجام داده است، باشگاه بارسلونا بدون اشتباهات داوران كه به نفع اين باشگاه منتهي شد، نميتوانست به پيروزي در مسابقات ليگ داخلي اسپانيا دست يابد. در حالي كه مقامات رئال مادريد از اين شرايط خشمناك هستند، اما هنوز به صورت علني واكنشي از خود نشان ندادهاند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|