 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
هموطن , چهارشنبه 23 شهريور 1384 |
|
اپل تازه شروع کرده!
|
| | |
 | هفته گذشته شرکت Apple و Motorola اولین گوشی که به iTune مجهز است را به بازار معرفی کردند. | 8888-هموطن -
احتمالا اگر این هفته به روزنامه نگاهی کرده باشید، اخبار جدید را در مورد اولین گوشی ساخت شرکت Apple شنیده اید.
احتمالا اگر تابحال به محصولات اپل نگاهی کرده باشید می دانید بهترین محصولات را در هر زمینه ای این شرکت تولید می کند و این شرکت دست به کاری نمیزند مگر اینکه مطمئن باشد بهترین محصول را در آن زمینه تولید می کند. شایعاتی در زمینه اپراتور شدن شرکت اپل نیز برای مدتی موجود بود که هنوز تحقق نیافته است. در زمینه ساخت کامپیوتر و لپ تاپ نیز بهترین و قوی ترین کامپیوترها برای کارهای گرافیکی را این شرکت می سازد.
هفته گذشته شرکت Apple و Motorola اولین گوشی که به iTune مجهز است را به بازار معرفی کردند. iTune برنامه پخش موسیقی مانند Windows Media Player است که قابلیت پخش فرمت های مختلف موسیقی را دارد. این برنامه که بر روی MP3 Player های اپل چون iPod Mini و iPod هوشمند است خودش اتوماتیک فایل ها را بر حسب خواننده Artist، آلبوم آهنگ و نوع آهنگ می چیند.
گوشی که موتورولا و اپل تولید کرده اند از لحاظ ظاهر بسیار شبیه به گوشی Motorola E398 می باشد. گوشی Apple و Motorola به نام ROKR E1 به بازار معرفی شده و گفته می شود این گوشی فقط آزمایشی است و قرار است گوشی های بعدی مجهز به بهتری امکانات موجود در بازار باشند.
از امکانات این گوشی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
* اولین تفاوتی که در این گوشی نسبت به E398 مشاهده می شود صفحه 256000 رنگی در مقایسه با صفحه 65000 رنگی است. این صفحه دارای کیفیت عکس 176x220 پیکسلی می باشد.
* این گوشی دارای قابلیت پخش موسیقی با فرمت MP3 و AAC می باشد.
* این گوشی مجهز به دوربین VGA با قابلیت عکس برداری و فیلم برداری می باشد.
* این گوشی دارای Bluetooth، کابل USB و EDGE برای تبادل اطلاعات با سرعت بالا می باشد.
بعلاوه بر این امکانات این گوشی بوسیله کارت حافظه SD دارای حافظه بیشتری برای ذخیره موسیقی می شود که بیشترین کارت SD موجود در بازار 512 مگابایتی است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|