
هموطن- بايد فعالان عرصه IT, شركتهايي شبيه تاليا را به صورت تعاوني تشكيل داده و اين گونه فعاليتها را در كشور توسعه دهند. چه بسا سيم كارتهاي تاليا تجربه جديدي در كشور است كه بايد موردحمايت قرار گيرد.
دکتر محمد سلیمانی , وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نمايشگاه تلکام که با حضور 125 شركت داخلي و 46 شركت خارجي برگزار شده است، با اشاره به اين که اين نمايشگاه بيانگر دسترسي به تواناييهاي قابل استفاده در سطح منطقهاي و بينالمللي در جهت توسعه مخابرات در كشور است, گفت: برپايي اين نمايشگاهها موجب ظهور استعداد و قابليتهاي جوانان, دانشمندان, صنعتگران و مخترعان داخلي و ايجاد راهكارهاي توسعه صادرات خواهد شد.
وي، با اشاره به اين كه در حوزه مخابرات، ارتباطات و فناوري اطلاعات كه تكنولوژي در مرزهاي دانش حركت ميكند اين دستاوردها ميتواند پايه و اساس خوبي براي ايجاد جهش و توسعه بيشتر در كشور شود, اظهار داشت: حضور خوب صنعتگران وتوليدكنندگان داخلي و خارجي در اين نمايشگاه, ميتواند مشوقي براي متخصصان كشور در جهت به كارگيري استعداد خود براي خدمت به كشور باشد.
دكتر سليماني، در ادامه خاطرنشان كرد: كسب رتبه هفتاد و هشتم در زمينه صنعت مخابرات در دنيا و رتبه هشتم در سطح منطقه, مورد قبول نبوده و براساس چشم انداز بيست ساله توسعه، ايران بايد به كشور اول در منطقه تبديل شود و در سطح جهان نيز به رتبهاي پايينتر از بيست, دست پيدا کند.
وي, با اشاره به اينكه با اجراي برنامه توسعه چهارم شايد بتوانيم به كشور اول در منطقه تبديل شويم, افزود: شبكه تلفن همراه كشور يك شبكه نسبتا پيچيده و گسترده بوده و به مبادي بينالمللي نيز متصل است كه بايد هر سال مورد بازنگري و ارزيابي قرار گرفته و اشكالات آن مهار و رفع شود.
وزير ICT ، خاطرنشان كرد: از طرفي به علت تقاضاي زياد مردم و منشهاي فروخته شده و تعهدات داده شده, ساليانه به شبكه چيزي در حد ظرفيت موجود تزريق شده و هيچ استراحتي به آن داده نميشود.
وي، با اشاره به اينكه قرار گرفتن توسعه كمي در اولويت, توسعه كيفي را تحت شعاع قرار داده، تصريح كرد: طي ماه گذشته شروع به بررسي و شناسايي راهكارهايي در جهت برخورداصولي, فني و علمي با قضيه كردهايم؛ تا براساس اندازهگيريها و محاسبات, پارامترهاي مشكل ساز را تعريف كرد و با توجه به استاندارهاي بينالمللي اقدام به رفع آنها و بهبود كيفيت شبكه نماييم.
دكتر سليماني، درادامه, با اشاره به اينكه اندازهگيريهاي كنوني حكايت از وضعيت نامطلوب شبكه دارد, گفت: در حال حاضر با استانداردهاي بينالمللي فاصله زيادي داريم و تلفنهاي همراه از نظر روحي و رواني مشكلات جدي براي مردم ايجاد كرده كه اميدوار هستيم هر چه زودتر بتوانيم آنها را رفع كنيم.
وي، با بيان اين مطلب كه زمان دقيقي نميتوان براي رسيدن به نتيجه تعيين كرد, اظهار داشت: پس از مشخص شدن نتايج محاسبات و ارزيابيهاي صورت گرفته زمان حصول نتيجه را اعلام خواهيم كرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، با اظهار اين مطلب كه بايد طي پنج سال آينده 18 ميليون خط تلفن ثابت واگذرار شود، عنوان كرد: با توجه به نيروي انساني باهوش و مستعد در كشور اگر بتوانيم اين مجموعه را به حركت واداشته و آنها را در توسعه مخابرات شريك كنيم درصد بزرگي از مشكلات كنوني مرتفع خواهد شد.
دكتر سليماني، تاكيد كرد: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات از شركتهاي خصوصي حمايت همه جانبه خواهد نمود.
|