جمعه 12 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی روزی روزگاری جنایتکار خطرناکی که اطفال را به قتل می‌رسانید

 
 

هموطن , جمعه 6 آبان 1384

جنایتکار خطرناکی که اطفال را به قتل می‌رسانید

 
 

قریب یک ماه بود در شهرستان اراک جنایتکاری یافته شده که اطفال خردسال معصوم را اغفال نموده و آنها را می‌برد و خفه می‌کرد .

جنایتکار خطرناکی که اطفال را به قتل می‌رسانید
"خواندنی‌ها" – مهرماه 1332-قریب یک ماه بود در شهرستان اراک جنایتکاری یافته شده که اطفال خردسال معصوم را اغفال نموده و آنها را می‌برد و خفه می‌کرد و برای گمراهی مامورین اجساد مقتولین را به خرابه‌ها و آب انبارهای دور افتاده شهر می‌انداخت. این جانی خطرناک تاکنون دو دختر پنج ساله و چندین پسر بچه را به همین طریق از بین برده است و مامورین اداره آگاهی شبانه روز برای دستگیری این شخص فعالیت می‌کردند. این موضوع سبب ترس و وحشت مردم شهر شده بود و اولیای اطفال ناچار بودند آمد و رفت فرزندان خود را در شهر مراقبت نمایند.
مامورین اداره با لباس‌های مبدل و برخی در لباس آب حوض کش و گدا در کوچه‌ها و نقاط متروک در جست‌وجوی قاتل بودند و اداره آگاهی آنچه وسیله در اختیار داشته برای دستگیری قاتل به کار برده بود.
بر اثر این فعالیت و همکاری مردم با مامورین روز جمعه گذشته مامورین شخصی را که در مدخل یکی از آب انبارهای دور افتاده و متروک شهر چند کودک را به بازی مشغول ساخته بود دستگیر نمودند.
وی بین راه به قصد رهایی از دست مامورین مبلغی به آقای ابوالحسنی پرداخت که در پرونده او ضبط شده. اکنون شخص دستگیر شده در بازداشت می‌باشد و مامورین از او بازجویی می‌کنند. چون بازجویی از دستگیر شده یایان نیافته، مقامات شهربانی حاضر نشدند هیچگونه اطلاعی در این خصوص در اختیار خبرنگار ما بگذارند.

 
 

یک کار مفید و پر منفعت!
هرچه من می‏دانم او می‏بیند!
نامه داریوش سوم به اسکندر

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار