سه شنبه 2 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات کم تر از بودجه تکفا فروختیم !

 
 

هموطن , شنبه 7 آبان 1384

کم تر از بودجه تکفا فروختیم !

 
 

محمد رضا طلایی اعلام کرد که کشور در نیمه اول سال جاری ، حدود 9 میلیون دلار نرم افزار به خارج صادر کرده که این رقم احتمالا تا پایان سال به 15 میلیون دلار برسد.

کم تر از بودجه تکفا فروختیم !
یادداشت آنلاین-هموطن-محمد رضا طلایی ، نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار کشورمان هفته گذشته اعلام کرد که کشور در نیمه اول سال جاری ، حدود 9 میلیون دلار نرم افزار به خارج صادر کرده که این رقم احتمالا تا پایان سال به 15 میلیون دلار برسد.
صدور 8.5 میلیارد تومان نرم افزار در نیمه اول سال جاری ، در صورتی که به 15 میلیارد تومان در پایان سال هم برسد ، باز از میزان تسهیلات چند ده میلیارد تومانی طرح توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات (تکفا) به شرکت های پذیرش شده برای اعطای طرح های مصوب نیز کم تر است .
اگر چه یکی از شرایط تصویب صلاحیت و توان مالی و فنی شرکت ها برای دریافت تسهیلات از کارگروه های تکفا (بر اساس ان چه در کاربرگ های ثبت نامی قید شده است ) ، تعیین میزان فروش ریالی و حتی دلاری طرح مورد درخواست بوده است ، لکن مشاهده می شود که ده ها شرکتی که موفق به دریافت تسهیلات 40 میلیون تومانی توسعه نرم افزاری شده اند ، نتوانسته اند تا حد خوبی از فروش محصولات خود درامد کسب کنند.
محصولات نرم افزاری بعضا ممتازی که در قالب طرح تکفا ، تهیه و تکمیل شده اند ، در کارگروه های بانک های اطلاعاتی ، امور آموزشی و هوش مصنوعی ، از نوآوری ها و توان مندی های فنی و اجرایی ارزنده ای برخوردار بودند که بی شک ، در صورت وجود یک سیستم بازاریابی هوشمند و فراگیر و توجه به نیازهای مشتریان خارجی ، امکان درآمد زایی بیش تری را داشتند. با این اوصاف ، نمی توان وجود پتانسیل بالای علمی و فنی را برای طراحی و توسعه نرم افزار در کشور نفی کرد.
قطعا اگر حمایت های دولتی و تلاش برای فروش نرم افزار و محصولات جانبی ان در کشور هنوز در مسیر ابتدایی به سر می برد ، لکن ارگان های دولتی فعال در زمینه ICT می توانند با تعیین برنامه ای خاص ، با همکاری مراکز آی تی سایر کشورهای جهان ، نسبت به اعطای پروژه های نرم افزاری به شرکتهای واجد شرایط شورای عالی انفورماتیک ایران اقدام کنند.
ایجاد برنامه های مشترک در زمینه نرم افزار بین شرکتهای ایرانی و کنسرسیوم های بین المللی ، یکی از مهم ترین اقداماتی است که اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران www.ICCIM.org را باید به عنوان یکی از ارگان های ذی صلاح ، به تکاپو وادار کند. این ارگان با توجه به ماموریت های خود و در قالب اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار و کارگروه صادرات خدمات فنی و مهندسی می تواند مارکتینگ بین المللی ارزنده ای را در زمینه در اختیار قرار دادن پروژه های نرم افزاری دیگر کشورها به مراکز معتبر داخلی ، صورت دهد .
به هر حال ، نهضت نرم افزاری کشور ، هم از درون و هم از سوی نهادهای قانون گذار و محرک فعالیتهای اقتصادی و فنی ، نیازمند توجه و اصلاح بیش تری است تا بتوان نام ایران را در کنار قطب های بزرگ آسیایی نرم افزار مثل تایوان ، هندوستان ، مالزی و چین قرار داد. بی شک ، نیل به صادرات نرم افزار چند صد میلیون دلاری ، با رویکرد توجه بيشتر دولت نسبت به مقوله آی تی قابل وصول است و نتیجه ان ، کاهش میزان فرار مغزها و افزایش اشتغال مولد در کشور است .

 
 

وام های طرح تکفا به چه کسانی تعلق می گيرد؟

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار