چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی روزی روزگاری حتما این تابلو راهنما را بخوانید

 
 

هموطن , شنبه 12 آذر 1384

حتما این تابلو راهنما را بخوانید

 
 

نشان به این نشانی که اگر این هفته در کریدورهای کاخ وزارت دارایی راه بروید یکی از این اداره‌هایی که در تابلو راهنما ذکر شده پیدا نمی‌کنید.

حتما این تابلو راهنما را بخوانید
«در کارگاه نمدمالی» ـ خواندنی‌ها ـ آذر 1342-اگر احیانا گذر شما به وزارت دارایی افتاد برای این که در کریدورها و طبقات مختلف آن سرگردان نشوید اول تابلو راهنمای ادارات تابعه این وزارتخانه را که در مدخل کاخ وزارت دارایی نصب شده است مطالعه فرمایید که با سابقه ذهنی و اطلاع کافی محل مورد نظر را پیدا کنید.
طبقه اول (زیرزمین) اداره بازنشستگی کشوری ـ انبار کارپردازی کل غله و نان ـ اداره مستغلات تهران ـ اداره ابلاغ و اجرا ـ اداره سازمان ممیزی مستغلات.
طبقه دوم ـ اداره کل غله و نان، اداره کل قند و شکر، اداره کل درآمدها، سازمان طبقه بندی مشاغل. طبقه سوم اداره کل غله و نان، اداره کل قند و شکر، اداره کل امتیازات و شیلات و معادن و نفت.
طبقه چهارم ـ اداره کل آمار و بررسی‌ها، اداره کل قند و شکر، اداره خزانه‌داری.
طبقه پنجم ـ سازمان تدارکات کل کشور ـ اداره کل قند و شکر (با اینهمه اداره کل غله و نان و قند و شکری که داریم باز هم هر دو را به قیمت خون ابوی‌مان باید بخریم) اداره خزانه‌داری کل، اداره کارپردازی کل، اداره کل رسیدگی و تمرکز حسابی.
طبقه ششم ـ دادستانی دارایی بازرسی کل وزارت دارایی. و نشان به این نشانی که اگر این هفته در کریدورهای کاخ وزارت دارایی راه بروید یکی از این اداره‌هایی که در تابلو راهنما ذکر شده پیدا نمی‌کنید.
چون تاریخ تحریر تابلو همزمان با تاریخ بنای کاخ وزارت دارایی است و نصف این ادارات که در تابلو نامشان ذکر شده یا بجای دیگر منتقل گردیده یا منحل شده‌اند یا در طبقه دیگر است. بد هم نیست.

 
 

متقلبین تهران بیش از پانصد رقم جنس ساخته‌اند
بیش از یک دقیقه فرصت در اختیارم نبود
گفتههای نغز

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار