 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن , يكشنبه 13 آذر 1384 |
|
تخم مرغ را نشکنید
|
| | | |
 | آب پز کردن تخم مرغهای ترکدار، معمولا با خطر از هم پاشیدن تخم مرغ در آب همراه است که منظره قشنگی هم ندارد. | هنگام برداشتن تخم مرغها از شانه یا کارتن انگشتان خود را مربوط کنید، این کار از لغزیدن و افتادن تخم مرغ جلوگیری میکند.
برای جلوگیری از شکستن تخم مرغها به هنگام آب پز کردن، یک لیموی تازه را از وسط نصف کرده روی پوست تخم مرغها بمالید.
آب پز کردن تخم مرغهای ترکدار، معمولا با خطر از هم پاشیدن تخم مرغ در آب همراه است که منظره قشنگی هم ندارد. برای پیشگیری از این امر تخم مرغ ترکدار را قبلا درون آلومینیومی قرار داده، 2 سر آن را بپیچانید، سپس درون آب بگذارید تا آب پز شود.
برای نجات تخم مرغی که در حین پختن در آب، ترک میخورد، فورا به وسیله یک قاشق آن را خارج ساخته، مقدار زیادی نمک روی ترک آن بپاشید و دوباره داخل آب بگذارید.
این کار باعث بسته شدن ترک شده و از خارج شدن سفیده تخم مرغ جلوگیری خواهد کرد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|