چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی روزی روزگاری اشخاص ناشناس را به خانه راه ندهید

 
 

هموطن , سه شنبه 22 آذر 1384

اشخاص ناشناس را به خانه راه ندهید

 
 

پلیس سبک کار خود را با توقعات مردم تا حد زیادی تطبیق داده است.

اشخاص ناشناس را به خانه راه ندهید
«مرد مبارز» اسفند 1342 -پلیس سبک کار خود را با توقعات مردم تا حد زیادی تطبیق داده است. اخیرا اعلامیه‌ای تحت عنوان پیام کلانتری 11 مورخ اول اسفندماه 42 آمده که باید کمی درباره آن حرف زد. در اول این پیام گفته شده که کلانتری 11 در تمام ساعات شبانه روز آماده خدمتگزاری است.
ماده 29 دستورالعمل برای مردم صادر کرده که اجرای آنها شهر را تبدیل به بهشت موعود می‌کند. از جمله این که خانه خود را خالی از سکنه نگذارید و اگر اطراف منزل یا مغازه فاقد روشنایی است آن حدود را چراغانی کنند تا سارق به هنگام دستبرد دیده شود، در منزل و مغازه پول نگاه ندارید.
جنسی از اشخاص ناشناس خریداری نکنید زیرا ممکن است دزدی باشد. اشخاص ناشناس را به خانه راه ندهید. اگر خانه‌های اطراف منزل خالی از سکنه است مراقبی بر آن حدود بگمارید تا بعنوان پایگاه مورد استفاده سارقین قرار نگیرد. اگر گداهای ناقص العضو را دیدید به پلیس اطلاع دهید.
(پس چرا این ناقص العضوها در جلو چشم همه در خیابان‌ها گدایی می‌کنند) عمله، سیمانکار، کارگر برق، خاکروبه کش، آب حوض کش، نقاش و مامور قلابی سازمان آب را زیرنظر نگاه دارید زیرا ممکن است با سارق همکاری داشته باشند. اگر دیوارخانه شما کوتاه است آن را مرتفع سازید. اتومبیل را حتما در پارکینگ متوقف سازید لاغیر، سگ در خانه نگاه دارید. الخ.
اگر مردم حرف حساب گوش کنند و این نصایح را به کار ببندند کار کلانتری هم ساده می‌شود و با خیال راحت شبانه روز را سپری خواهد کرد.
شخصی با الاغ خود مسافرت می‌کرد در بین راه مجبور شد از رودخانه‌ای عبور کند. جایی را که حدس می‌زد آب آن کمتر است و آن را «گدار» می‌نامند انتخاب کرد، اما با خود گفت بهتر است استخاره‌ای بکنم. با تسبیح خود استخاره کرد و جواب بد آمد. بناچار قدری بالا و پایین رفت و «گدار» دیگری پیدا کرد باز از خدا مشورت نمود و پاسخ استخاره بد آمد.
در بین جست‌وجو دید جایی بستر رودخانه تنگ و آب خروشان و عمق رودخانه زیاد است. لذا استخاره کرد که آیا از آنجا می‌گذرد یا نه. جواب استخاره خوب آمد. سر به آسمان بلند کرد و گفت: آخدا، اگر خودت بودی از اینجا عبور می‌کردی؟!

 
 

تمام مردم شهر شاد بودند
به هر یک از آنهاهزار تازیانه زدند
شیر فروش راستگو

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار