شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات هویت الکترونیکی نیازمند ایجاد زیرساخت ملی است

 
 

هموطن , يكشنبه 11 دي 1384

هویت الکترونیکی نیازمند ایجاد زیرساخت ملی است

 
 

دبیر شورای عالی افتا، CA را یک موضوع فرادستگاهی ذکر کرد که راه اندازی آن نیازمند هماهنگی میان دستگاه هایی است که در این حوزه نقش دارند.

هویت الکترونیکی نیازمند ایجاد زیرساخت ملی است
هموطن- دبیر شورای عالی امنیت فضای تبادل اطلاعات گفت: اگر زیرساخت های مورد نیاز سیستم تائید هویت الکترونیکی (CA) ایجاد نشود، امکان راه اندازی این سیستم وجود نخواهد داشت.
"مجتبی جعفری" در گفت و گو با خبرنگار هموطن افزود: عدم ایجاد بسترهای قوی مورد نیاز این سیستم در نهایت منجر به ارتباط و مکالمه دو نفره و یا دو شرکت و به طور محدود می شود.
وی اظهار داشت: اگر زیرساخت ملی این حوزه فراهم شود، همه آحاد مردم و شرکت های خصوصی کوچک و بزرگ می توانند با یکدیگر در این سیستم ارتباط داشته باشند و در عین حال سیستمی است که می تواند در سطح بین المللی فعالیت داشته باشد.
جعفری با اشاره به ارایه برنامه زیرساخت از سوی دستگاه ها به دبیرخانه شورای افتا خاطرنشان کرد: کمیته ای برای CA تشکیل شده که مسوول مستقیم آن وزیر بازرگانی است که امیدواریم نسبت به ایجاد هرچه سریعتر این مرکز اقدام شود.
وی اضافه کرد: کمیسیونی به ریاست وزارت بازرگانی و بخش های مرتبط با حوزه تائید هویت الکترونیکی در وزارت بازرگانی تشکیل شده که یک نماینده از شورای افتا در این کمیسیون حضور دارد.
دبیر شورای عالی افتا، CA را یک موضوع فرادستگاهی ذکر کرد که راه اندازی آن نیازمند هماهنگی میان دستگاه هایی است که در این حوزه نقش دارند که از جمله اهداف مهم راه اندازی این کمیسون در وزارت بازرگانی نیز ایجاد هماهنگی با سایر بخش ها است.
وی، راه اندازی مرکز CA را نیازمند ایجاد ساختاری خاص عنوان کرد که بتوان اطلاعات مردم را در آن نگهداری و حفظ کرد.

 
 

تهران آماده الکترونیکی شدن است
تجارت الکترونیکی نیازمند حمایت‌های تشویقی دولت است
22 آبان ماه همایش تجارت الکترونیکی و توسعه برگزار می‏شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار