شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی حذف ایران از جام جهانی؟ خنده داراست

 
 

هموطن , شنبه 24 دي 1384

حذف ایران از جام جهانی؟ خنده داراست

 
 

مسئله کنار گذاشتن ایران از جام جهانی بازهم از سوی دشمنان ایران مطرح شد؛ این بار البته انگلیسی‌ها شروع کننده بودند.

حذف ایران از جام جهانی؟ خنده داراست
مایکل آنکرام که ازجمله محافظه کاران بریتانیایی محسوب می شود اظهار داشت: «تیم ملی ایران باید از جام جهانی 2006 کنار گذاشته
 

" جک استرا، وزیرخارجه انگلستان بتازگی گفته چندان مطمئن نیست محرومیت های ورزشی بتواند به رفع مشکلات سیاسی موجود کمک بکند... "

 
 
شود.» این سیاستمدار گفت: «باید به ایران نشان داد که جامعه بین‌المللی با کاری که آنها می کنند موافق نیست.»
سخنگوی سابق اتباع خارجی بریتانیا گفت: موضوع کنار گذاشتن ایران ازجام جهانی خیلی ناخوشایند است، اما شما باید نشانه ای آشکار ازخود نشان دهید که به مردم صدمه نزند، اما درعین حال این شانس را به آنها بدهد تا بفهمند آنچه رئیس جمهور کشورشان انجام می دهد از نظر جامعه بین‌المللی پذیرفتنی نیست.»
این در حالی است که جک استرا، وزیرخارجه انگلستان بتازگی گفته چندان مطمئن نیست محرومیت های ورزشی بتواند به رفع مشکلات سیاسی موجود کمک بکند.
خبرنگار ARD :ادعاي حذف ايران خنده‌آور است
نيخ گلوهه در پاسخ به ادعاي برخي از احزاب سياسي در اروپا مبني بر حذف ايران از مسابقات جام جهاني 2006 آلمان گفت: «حزب سبز آلمان،
 

" ورزش مقوله‌اي كاملا جدا از سياست است و نبايد وقايع سياسي را به آن به ويژه فوتبال ربط داد؛ بنابر اين ادعاي مطرح شده از سوي احزاب سياسي آلمان غيرمنطقي و نامعقول است... "

 
 
يكي از احزاب بازنده سياسي در اين كشور است كه ادعاي مطرح شده توسط آنها مضحك و خنده‌آور است.»
خبرنگار شبكه تلويزيوني ARD در حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و بايرن مونيخ در ورزشگاه آزادي گفت: «ورزش مقوله‌اي كاملا جدا از سياست است و نبايد وقايع سياسي را به آن به ويژه فوتبال ربط داد؛ بنابر اين ادعاي مطرح شده از سوي احزاب سياسي آلمان غيرمنطقي و نامعقول است.» گزارشگرdpa: جام جهاني محلي براي صلح است
كلوز برگمان معتقد است كه جام جهاني فوتبال محل اتحاد، صلح و دوستي ملت‌هاست و سياست جايي در اين تورنمنت ندارد.
گزارشگر خبرگزاري آلمان با رد ادعاي برخي افراد و احزاب سياسي اروپا براي ممانعت از حضور ايران در جام جهاني 2006 تصريح كرد: فلسفه جام جهاني براي ايجاد اتحاد، صلح و دوستي بين كشورهاي مختلف جهان است. بنابراين نبايد مقوله سياست را وارد اين تورنمنت كرد. اظهارات برخي احزاب سياسي در اروپا براي جلوگيري از حضور ايران در جام جهاني خنده‌دار است چرا كه آلمان‌ها براي برگزاري صلح‌آميز و دوستانه مسابقات آماده شده اند.
 

" اظهارات برخي احزاب سياسي در اروپا براي جلوگيري از حضور ايران در جام جهاني خنده‌دار است چرا كه آلمان‌ها براي برگزاري صلح‌آميز و دوستانه مسابقات آماده شده اند... "

 
 

نماينده مجلس: تحريم ايران آلوده سياست است
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي موضوع تحريم تيم ملي فوتبال ايران از جام جهاني را آلوده سياست ورزي دولت هاي غربي دانست. پرويز سروري، نماينده مردم تهران با اشاره به اظهارات سران اتحاديه اروپا مبني بر حذف ايران از جام جهاني، تصريح كرد: من فكر مي كنم اين موضوع بيش از حد سياسي شده است. آنهايي كه مدعي بودند سياست و ورزش از هم جداست و نبايد ساحت ورزش را به سياست آلوده کرد، حالا ورزش را به عنوان يك ابزار سياسي براي فشار روي ملت ايران انتخاب كرده اند.
وي افزود: مطمئنا هزينه اروپايي‌ها بيشتر ماست. ما به هيچوجه مسائل هسته‌‌اي را به ورزش گره نمي‌زنيم چرا كه منافع ملي در جام براي ما مهمتر از همه چيز است.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به رسانه ها توصيه كرد اظهار نظرهاي تند اروپايي‌ها را با منطق و تدبير انعكاس دهند و گفت: انتظار ما از رسانه‌ها و خبرگزاري ها اين است كه با منطق و تدبير به انعكاس اخباري از اين دست بپردازند و موضوع را از متن به حاشيه ببرند و با ظرافت بسيار زيادي مديريت كنند.

 
 

می‌توانیم به جام جهانی برویم
در جام جهانی ؛شانس داریم، مطمئن باشید
مخالفت صدراعظم آلمان با پیشنهاد حذف ایران از جام جهانی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار