شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث عروس و داماد به خواب مرگ رفتند

 
 

هموطن , جمعه 30 دي 1384

عروس و داماد به خواب مرگ رفتند

 
 

7 نفر از شهروندان تهرانی در 3 روز پایانی هفته گذشته بر اثر نشت گاز منوکسید کربن از سیستم‌های گرمایشی جان باختند.

عروس و داماد به خواب مرگ رفتند
براساس این گزارش، حدود ساعت 15 روز 27 دی ماه، برابر اعلام کلانتری 108 نواب، زنی به نام «شهربانو ــ س» 24 ساله ساکن خیابان کارون، در اثر گاز گرفتگی در حمام فوت کرد.
در تحقیقات مشخص شد این زن در حال شستن لباس بود که این اتفاق رخ داد. همچنین در ساعت 8 همان روز در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی «110» کلانتری 109 «بهارستان» در خصوص فوت مشکوک، ماموران به رستورانی در خیابان 17 شهریور اعزام شدند.
در پی حضور ماموران در موقعیت مورد نظر مشخص شد: شخصی به نام «شهرام ــ ک» کارگر یک رستوران حین استحمام دچار گاز گرفتگی شده است.
ساعت 9 روز 28 دی ماه نیز ماموران کلانتری 170 کهریزک در جریان فوت مشکوک فردی در درمانگاهی واقع در کهریزک قرار گرفتند و در پی اعزام ماموران به محل مشخص شد: جوان 27 ساله‌ای به نام «مهدی ــ س» در محل کار خود دچار گازگرفتگی شده و قبل از انتقال به بیمارستان فوت کرده است.
در ساعت 11 صبح روز پنجشنبه نیز برابر اعلام کلانتری 132 نبرد در آدرس ابوذر، خیابان مسلم، عروس و دامادی به نام‌های «محمد ــ ش» و «سمانه ــ م» که شب قبل از آن زندگی مشترک خود را آغاز کرده بودند ، در اثر گازگرفتگی در اتاق، کشته شدند.
همچنین در ساعت 19:40 و 20 شب پنجشنبه نیز 2 نگهبان ساختمان نیمه‌کاره‌ای در خیابان ولیعصر«عج» به نام‌های «عبدالله ــ و» 28 ساله و «حسن ــ الف » هر 2 تبعه افغانستان و نیز فردی به نام «نورالله» 30 ساله تبعه افغانستان که نگهبان کارخانه‌ای واقع در جاده لشکرک بود، در محل کار خود دچار گازگرفتگی شدند که تنها یکی از 2 نگهبان ساختمان نیمه‌کاره جان سالم به در برده و نفر دیگر بر اثر مسمومیت جان خود را از دست دادند. مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به سرد شدن هوا و افزایش استفاده از وسایل گرمازا به هموطنان هشدار داد: با توجه به تکرار وقوع حوادث مشابه بر اثر گازگرفتگی در سطح شهر تهران شهروندان جهت جلوگیری از تکرار این وقایع تلخ، حتما هنگام استفاده از وسایل گرمازا نکات ایمنی را رعایت کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار