 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
رشد 46 درصدی درآمد بانک ها در سال 85
|
| | | |
 | خلاصه کل منابع و مصارف شرکت های سودده در بخش بانک ها از کسب درآمد 122هزار و 158 میلیارد ریالی این نهادها با 46 درصد افزایش در سال آینده حکایت دارد. | درحالی درآمد شرکت های سودده در بخش" بانکها" در سال 85 به 122 هزار و 158 میلیارد ریال خواهد رسید که این درآمد برای سال جاری حدود 83 هزار و 190 میلیارد ریال بوده است.
همچنین مالیات پرداختی شرکتهای سودده در بخش "بانکها" نیز از هزار و 572 میلیارد ریال سال جاری به 3 هزار و 559 میلیارد ریال در سال 1385 افزایش خواهد یافت.
این گزارش می افزاید: بانک ها در مجموع در سال آینده، 107 هزار و 139 میلیارد ریال هزینه خواهند داشت و این درحالی است که هزینه های آنها در سال جاری حدود 5/76 هزار میلیارد ریال بوده است که حدود 40 درصد افزایش نشان می دهد.
از سوی دیگر بانک ها در سال 1385 حدود 4 هزار و 158 میلیارد ریال نیز بابت سود اصل سهام به دولت پرداخت می کنند که نسبت به سال جاری 97 درصد افزایش خواهد یافت.
هزینه های سرمایه ای بانک ها نیز از 4/5 هزار میلیارد ریال سال جاری به 6/6 هزار میلیارد ریال در سال 1385 خواهد رسید.
بر این اساس جمع کل منابع و مصارف بانک ها در سال 1385 نیز 122 هزار و 158 میلیارد ریال خواهد بود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|