 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
پروین چه کاره می شود؟
|
| | | |
 | پروین در نشست خود انصاریفرد اعلام کرد او و اعضای کادر فنی با تمام وجود در خدمت باشگاه هستند و از آری هان هم حمایت خواهند کرد.
| علی پروین در نشست خود با محمدحسن انصاریفرد اعلام کرد او و اعضای کادر فنی با تمام وجود در خدمت باشگاه هستند و از آری هان هم حمایت خواهند کرد.
علي پروين در مورد گفتههايي كه از قول وي در رابطه با باشگاه پرسپوليس و آري هان و همچنين احتمال رفتنش به تيم ديگري در چند روز اخير در برخي مطبوعات درج شده بود، اظهار كرد: «پس از بازي فولاد از خانه بيرون نيامدم و با هيچ خبرنگاري صحبت نكردم، بنابراين اين صحبتها واقعيت ندارد».
علي پروين در مورد گفتههاي عابديني كه از انتخاب وي به عنوان مدير فوتبال باشگاه پرسپوليس خبر داده بود اظهار كرد: «عابديني نظر خود را گفته است، من ديگر هيچ مسئولیتي در پرسپوليس نميخواهم و فقط ميخواهم در كنار اين تيم باشم».
وي در مورد آري هان افزود:« در صورتي كه آري هان خوب نتيجه بگيرد از وي حمايت ميكنم و تا زماني كه نتيجه بگيرد هيچ دليلي براي مخالفت با وي وجود ندارد. در هر صورت آري هان نيز يك مربي درجه يك است و اميدواريم بتواند با اين بازيكنان موفق شود. به غير از پرسپوليس به هيچ تيم ديگري نميروم. امروز يك باشگاه كه نام آن را نميبرم از من خواست تا با هر مبلغ مورد نظر خودم به آن باشگاه بروم. همچنين يك نفر كه تيم تازهاي را خريده بود به سراغ من آمد، اما به آنها گفتم من از پرسپوليس نميروم. مانند يك تماشاگر كنار اين تيم ميمانم و با شكستهايش گريان و با پيروزيهايش شادمان به خانه ميروم».
سرمربي فعلي تيم پرسپوليس افزود:«به نظر من در مورد مربيان خارجي بايد مانند كشورهاي عربي عمل كنيم. در صورتي كه آنها نتيجه گرفتند حفظشان كنيم و در غير اين صورت مربي ديگري را جايگزينشان كنيم. به عنوان مثال تصور نميكنم در صورتي كه دنيزلي در تيم پاس نتايج خوبي نميگرفت، در حال حاضر سرمربيگري اين تيم را بر عهده داشت».
پروين در ادامه تاكيد كرد: «انصاري فرد مديري جوان است كه خود فوتبال بازي كرده و مشكلات تيم را ميداند، بايد از وي حمايت كنيم تا پرسپوليس به جايگاه واقعي خود برسد».
علی پروين در پايان تاكيد كرد:« از اين پس هر مطلبي از قول من در مطبوعات انتشار يابد كذب است و آنها قصد آشوب و به هم زدن شرايط باشگاه پرسپوليس را دارند. سالها با خبرنگاران و مردم زندگي كردهام و به آنها عشق ميورزم و از اين پس نيز همين گونه ادامه ميدهم، اما مصاحبههايم را تنها در دفتر باشگاه انجام ميدهم».
تمرین شلوغ به افتخار سلطان
پس از آن كه 30 دقيقه نخست تمرين پرسپوليس در ميان سكوت هواداران برگزار شد، ورود علي پروين به ورزشگاه كارگران با تشويق فراوان طرفداران اين تيم ادامه يافت.
علي پروين پس از گذشت 30 دقيقه از تمرين پرسپوليس با تشويق هواداران به ورزشگاه كارگران آمد. پس از ورود پروين به ورزشگاه او در جمع خبرنگاران حاضر شد به تشویقها پاسخ و به پرسشهاي آنها پاسخ گفت.
حضور پروين در ملوان صحت ندارد
يكي از روزنامه هاي ورزشي خبري در خصوص حضور علي پروين و اكبر غمخوار در راس كادر فني و مديريت ملوان به چاپ رسانده كه باعث تعجب اذهان عمومي شده است.
رشيد سازمند، مديرعامل تيم فوتبال ملوان انزلي دراين خصوص گفت: «ملوان در درجه اول متعلق به مردم انزلي و در نهايت اين تيم وابسته به نيروي دريايي ارتش است و هيچكس نمي تواند ادعاي حضور در اين تيم را داشته باشد».
وي افزود:«ملوان يك تيم نظامي و مربوط به نيروي دريايي است، اما متاسفانه در همين چند وقت اخير اخبار فراواني در خصوص حضور افراد غير مسئول در اين تيم به گوش ميرسد كه هيچ كدام صحت ندارد.البته بايد عنوان كنم كه از حضور افراد با تجربه اي همچون پروين و غمخوار در ملوان پذيرايي مي كنيم و فكر مي كنم با حضور چنين افرادي ملوان بسيار قدرتمند خواهد شد. پروين يك شخصيت بزرگ در فوتبال است و اين موضوع به رشد و ارتقا ملوان كمك مي كند ولي نبايد در حين برگزاري مسابقات ليگ برتر چنين شايعه هايي مطرح شود.با اين كه واقعا از شنيدن چنين خبري خوشحال شدم، اما بايد بگويم كه به هيچ عنوان صحت ندارد».
ابراهيمي: تابع نظرات باشگاه هستيم
"ناصر ابراهيمي " مربي تيم پرسپوليس پس از جلسه با انصاري فرد گفت : «نشست بسيار خوبي با مدير عامل پرسپوليس داشتم و تا کيد کردم، بنده و ساير کادر فني تابع نظرات باشگاه هستيم».
وي اضافه کرد : «کادر فني با مدير عامل باشگاه هماهنگ است و بههيچ عنوان دوست نداريم کوچکترين خدشهاي در روابط دو طرف ايجاد شود .تا پيش از آمدن "آري هان" هر کمکي که لازم باشد انجام خواهيم داد و بههر حال ما با باشگاه قرارداد داريم و بايد به تعهدات خود عمل کنيم».
مربي پرسپوليس ادامه داد : «آقاي انصاري فرد در جلسه امروز بار ديگر حمايت خود را از علي پروين اعلام و تاکيد کرد که وي افتخارات فراواني را براي پرسپوليس به ارمغان آورده و باشگاه به هيچوجه دوست ندارد که زحمات وي زير سوال برود».
ابراهيمي در ادامه خطاب به هواداران گفت : «طرفداران پرسپوليس بايد هوشيار باشند و حواس خود را جمع کنند. هرکس که امروز عليه مسئولان باشگاه شعار سر دهد، قطعا پرسپوليسي واقعي نيست. ما بهترين تماشاگران دنيا را داريم، طرفداران متعصب پرسپوليس مي بايست صبوري پيشه کنند و يقين بدانند مديران اين باشگاه، براي قدرتمندي اين تيم تلاش مي کنند».
لمه از عملکرد مردانش راضی است
روژه لمه با وجود حذف شدن تونس از جام ملتهای آفریقا، از عملکرد شاگردانش راضی است و به نمایش خوب آنها در جام جهانی آلمان چشم دارد: «از عملکردمان در این تورنمنت رضایت کامل دارم. ما از نظر انتخاب گزینههای مناسب برای جام جهانی، تجربه، اعتماد به نفس و روحیه تیمی به نتایج مثبتی دست یافتیم.»
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|